پایگاه خبری تحلیلی شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۹۷۱۴
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۶
پس از انتشار گزارش سوت‌زنی با موضوع جعل عنوان جوانکی در دستگاه‌های حاکمیتی، نظر ارگان‌های امنیتی جلب شده و در پی آن دادستان هرمزگان از دستگیری این فرد به اتهام کلاهبرداری و نفوذ در وزارت اطلاعات و جعل عنوان در دفتر مقام معظم رهبری خبر داد.

شعارسال: اسفند سال گذشته، خبری با عنوان «سوت‌زنی| رونمایی از مهرشاد سهیلی ۲/ از نامه به دبیرکل سازمان ملل تا مصاحبه با شبکه‌های خارجی توسط جوانکی ۱۹ ساله» منتشر کردیم که براساس آن فردی در پوشش فعالیت‌های پژوهشی با مسئولان رده‌بالای امنیتی ارتباط برقرار کرده و از آن‌ها درخواست جایگاه مشاوره می‌کرد، به‌نحوی که تحت مجموعه‌ی نامشخصی به نام مرکز تحقیقات استراتژیک عمار، در برخی جلسات منتسب به وزارت امور خارجه شرکت کرده و با سربرگ آن حتی به دبیرکل سازمان ملل متحد هم نامه‌نگاری کرده بود.

دستگیری مهرشاد سهیلی شماره دو

براساس گزارش خبری فوق، این مجرم برای اعتمادسازی بیشتر دارای ظاهر دیپلماتیک بوده و با گرفتن تماس تلفنی با تعدادی از کارگزاران نظام و برگزاری جلسات متعدد با برخی از آن‌ها نظر اطرافیانش را برای همکاری جلب می‌کرد، به‌گونه‌ای که خود را از مشاوران بسیاری از نهاد‌های حاکمیتی مانند شورای راهبردی سیاست امور خارجه و وزارت اطلاعات معرفی کرده و با جعل این عنوان‌ها به‌دنبال فعالیت‌های اقتصادی در مناطق آزاد و پتروشیمی‌ها بود، همچنین از طریق ظاهرسازی با تعدادی از دختران هم به بهانه ازدواج روابط غیراخلاقی برقرار کرده بود.

*کلاهبرداری میلیاردی با ادعای نفوذ در وزارت اطلاعات و بیت رهبری

ا_ق علاقه‌ی زیادی به مصاحبه با رسانه‌های بین المللی داشت، به‌نحوی که در برخی برنامه‌های شبکه‌های عربی شرکت کرده و اخباری با عنوان معاون دفتر مقام معظم رهبری به اسم وی منتشر شده است، که در این مصاحبه‌ها اطلاعاتی حاصل از جلساتش با مسئولان ارشد بیان می‌شد.

رسانه علاوه بر انتشار گزارش خبری از تخلفات این جوان کلاهبردار، اسناد جعل عنوان و فریبکاری را به دستگاه‌های نظارتی ارائه داده تا بررسی دقیق‌تری روی فعالیت‌های وی صورت گیرد. از این رو نامبرده تحت رصد نیرو‌های امنیتی قرار گرفت، در همین راستا روز گذشته دادستان هرمزگان از دستگیری این مجرم خبر داد.

دادستان هرمزگان ضمن تائید تخلفات متعدد نامبرده از جعل عنوان تا کلاهبرداری از دستگیری وی خبر داد و وعده‌ی استخدام ۲۰۰ نفر در ارگان‌های دولتی و اخاذی ۲ و نیم میلیارد تومان از این طریق را تنها یکی از تخلفات این فرد برشمرد.

تعداد بازدید : 18

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 3تیر1402، کدخبر: 14020402000464، www.farsnews.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین