پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۲۶۳۱
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۴
سرهنگ امیر طالبی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از اجرای طرح ویژه برخورد با موتورهای سنگین، فاقد پلاک، پلاک مخدوش و راکبین موتورسیکلت فاقد گواهینامه خبر داد. طرحی مناسب اما ناکافی. پایگاه تحلیلی خبری شعار سال در خصوص ضرورت ساماندهی فوری موتور سواران در کشور هشدار امنیتی می دهد. چنانچه این هشدار نادیده گرفته شود، در موقع اغتشاشات بخشی از همین طیف که احساس عدم نظارت کافی و ناتوانی دولت و نیروی انتظامی( با تاکید بر پلیس راهور) برای نظارت می کنند، میدان داری خواهند کرد. قصد جریان سازی نداریم، اما هشدار جدی است.

شعارسال: سرهنگ "امیر طالبی" در گفتگو خبرنگار پایگاه خبری پلیس اظهار داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی در راستای انتظام بخشی به ترافیک و مدیریت آن نسبت به اجرای قوانین و برخورد با تخلفات راهنمایی و رانندگی اقدام می‌کند و این جزو مواردی است که همواره در دستور کار قرار دارد.

اجرای طرح ویژه برخورد با موتورسیکلت های سنگین، فاقد پلاک، پلاک مخدوش و راکبین بدون گواهینامه + لازم اما بشدت ناکافی

سرهنگ طالبی با بیان اینکه هویت وسیله نقلیه افراد با پلاک آن شناخته می‌شود، گفت: وقتی موتورسیکلت پلاک ندارد یا راکب آن اقدام به پوشش و دستکاری پلاک کرده باشد، در واقع هویت آن وسیله نقلیه شناخته شده نیست. در همین راستا نیز یکی از طرح‌های پلیس طرح برخورد با تخلفات پلاک است و جرائمی مانند اعمال قانون، توقیف و انتقال به پارکینگ و تشکیل پرونده برای راکبانی که اقدام به مخدوشی پلاک وسیله نقلیه کرده باشند، در پی خواهد داشت.

این مقام انتظامی در خصوص برخورد با موتور سیکلت‌های سنگین بدون مجوز افزود: با توجه به اینکه این دستگاه‌های موتورسیکلت فاقد پلاک و فاقد مجوز هستند و اصولاً تردد آن‌ها در سطح شهر ممنوع است در صورت تردد توسط پلیس توقیف و راهی پارکینگ خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان در پایان گفت: ما این را می‌دانیم که برخی افراد از طریق موتورسیکلت معیشت خود را تامین می‌کنند. پلیس به هیچ عنوان مخالف استفاده از موتورسیکلت نیست، ما وضعیت و شرایط موتورسیکلت سواران را درک می‌کنیم و هدف ما از اجرای چنین طرح‌هایی اجرای قوانین از سوی تمامی کاربران ترافیک از جمله موتورسیکلت سواران است. این امر نیز موجب حفظ سلامت موتورسیکلت سواران، دیگر شهروندان و افزایش انضباط در عبور و مرور خواهد شد.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت گیل خبر، تاریخ انتشار: 8آبان1402، کدخبر: 490976، gilkhabar.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین