پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۳۹۵۲۸۴
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
سید محمدرضا مرتضوی دبیرکل خانه صنعت و معدن در روز یکشنبه در مراسم روز ملی صنعت و معدن در سالن اجلاس سران، اظهار داشت: تولیدکنندگان و صنعتگران تابع مقررات هستند این در حالی است که باید قوانین در راستای حمایت از بخش تولید باشد. ما مخالف مالیات ستانی عادلانه نیستیم، اما نیاز است تا هزینه کرده‌ها روشن شود و این مالیات‌ها باید صرف هزینه‌های زیرساختی در صنعت شود. پیش‌بینی درآمد‌های مالیات در سند بودجه از ۵۰ درصد در سال گذشته به ۶۱ درصد افزایش یافته است. درآمد‌های مالیاتی چنانچه در خدمت توسعه و آبادانی کشور و تولید باشد خوب است، اما در صورتی که به امورات روزانه و افزایش حقوق و دستمزد اختصاص یابد نه تنها حاصلی برای کشور ندارد، بلکه ایجاد تورم خواهد کرد. در تمام کشور‌های توسعه‌یافته درآمد‌های مالیاتی دولت‌ها در جهت ایجاد زیرساخت‌ها، توزیع سرانه‌ها و عدالت اجتماعی در قالب تعریف بسته‌های خدمتی که دولت‌ها ارائه (بسته‌های کاملی به لحاظ اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی، درمانی و سایر سطوح) صرف می‌شود. دولت باید ساز و کاری را ایجاد کند که تولیدکنندگان تحت فشار قرار نگیرند. در سوی مقابل با تنبیه مالیاتی دلالان، سفته‌بازان و محتکران، ریسک این قبیل فعالیت‌ها را برای افراد سودجو بالا ببرد.

شعارسال: سید محمدرضا مرتضوی روز یکشنبه در مراسم روز ملی صنعت و معدن در سالن اجلاس سران، اظهار داشت: تولیدکنندگان و صنعتگران تابع مقررات هستند این در حالی است که باید قوانین در راستای حمایت از بخش تولید باشد.

دبیرکل خانه صنعت و معدن افزود: ما مخالف مالیات ستانی عادلانه نیستیم نیاز است تا هزینه کرده‌ها روشن شود و این مالیات‌ها باید صرف هزینه‌های زیرساختی در صنعت شود.

مالیات ها باید صرف زیر باشد + ضرورت قانونگذاری در راستای تسهیل تولید

وی با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری کمر صنعتگران را شکسته است گفت: قیمت‌گذاری نه‌تن‌ها برای بخش صنعت و تولید بلکه نفعی برای مصرف‌کنندگان نیز نداشته و ثابت شده است که نظام قیمت‌گذاری دستوری به نفع تولید نبوده، بلکه موجب ایجاد فساد شده است.

مرتضوی ادامه داد: برای ایجاد انگیزه و بهبود معیشت کارگران، ما به عنوان بخش تولید آمادگی داریم برای تامین نیاز‌های اساسی کارگران با دولت همکاری کنیم تا استاندارد‌های لازم برای معیشت آنان فراهم شود.

مالیات ها باید صرف زیر باشد + ضرورت قانونگذاری در راستای تسهیل تولید

دبیرکل خانه صنعت و معدن خاطرنشان کرد: برخی از سامانه‌ها موجب بروز برای بخش خصوصی شده است که باید این سامانه‌ها مورد بازنگری قرار گیرد تا منجر به ایجاد فساد نشود.

امروز بسته حمایت از تولید و تجارت خادم الرضا (ع) در راستای تسهیل در تجارت و رفع موانع تولید با حضور وزیر صمت رونمایی می‌شود.

شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از ایرنا، تاریخ انتشار: 10تیر1403، کدخبر: 85524728، https://www.irna.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین