پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۵۹۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۸
گردان‌های قسام، شاخه نظامی حماس اعلام کرد که تل‌آویو را با راکت ام-۹۰ هدف قرار داده است. در بیانیه گردان‌های قسام آمده است: «این اقدام در پاسخ به قتل عام غیرنظامیان و آوارگی اجباری مردم ما صورت می‌گیرد». ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در پی این حمله، آژیر خطر در منطقه «ریشون لتسیون» در جنوب تل‌آویو به صدا درآمد.

شعارسال: بر اساس بیانیه منتشر شده توسط گردان‌های قسام، شاخه نظامی حماس، تل‌آویو بشکلی محدود با راکت ام-۹۰ هدف قرار گرفته است. در بیانیه گردان‌های قسام آمده است که «این اقدام در پاسخ به قتل عام غیرنظامیان و آوارگی اجباری مردم ما صورت می‌گیرد». ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در پی این حمله، آژیر خطر در منطقه «ریشون لتسیون» در جنوب تل‌آویو به صدا درآمد.

حمله محدود راکتی گردان‌های قسام (شاخه نظامی حماس) به تل‌آویو با راکت ام-۹۰

لازم به توضیح است که اولین استفاده از این نوع راکت‌ها توسط گردان‌های قسام و پرتاب به سمت تل آویو در اواخر ماه گذشته بود. اواخر دی ماه ۱۴۰۲ بود که گردان‌های کتائب القسام فلسطین (شاخه نظامی حماس) با انتشار ویدیویی از موشک M۹۰ به عنوان جدیدترین سلاح خود رونمایی کردند.

حمله محدود راکتی گردان‌های قسام (شاخه نظامی حماس) به تل‌آویو با راکت ام-۹۰

گردان‌های قسام اولین موشک خود را ۲۶ اکتبر ۲۰۰۱ به سمت شهرک صهیونیست نشین سدیروت در چند کیلومتری غزه پرتاب کرد. این موشک که بردی معادل ۳ کیلومتر دارد، به یاد شهید عزالدین قسام که نخستین نسل مبارزان فلسطینی محسوب می‌شود، «قسام» نامیده شد. قوی‌ترین موشکی که گردان‌های قسام در این رده ساخت قسام ۲۰ بود که برد آن به ۲۰ کیلومتر می‌رسید. آن‌ها این توان را در سال ۲۰۱۴ به بیش از دو برابر رساندند و در خلال جنگ غزه در این سال از این موشک که با نام «سجیل» شناخته می‌شود، رونمایی کردند. برد این موشک به ۵۵ کیلومتر می‌رسد. از این زمان حماس روی دور توسعه توان موشکی خود افتاد و تنها ۷ سال بعد از آن از دو موشک با برد‌های ۱۲۰ و ۲۵۰ کیلومتر رونمایی کردند. موشک نخست که به یاد شهید رائد العطار نام آن را A ۱۲۰ گذاشتند، بردی معادل ۱۲۰ کیلومتر داشت و دومین موشک نیز که به یاد فرمانده شهید مهندس یحیی عیاش، «عیاش ۲۵۰» نامیده شده، بردی ۲۵۰ کیلومتری دارد که بیشترین وحشت را در میان سران تل آویو افکنده است. این موشک توان هدف قرار دادن شمالی‌ترین و جنوبی‌ترین نقاط سرزمین‌های اشغالی فلسطین را دارد. حماس اولین بار از این موشک در جریان جنگ ۱۱ روزه غزه استفاده کرد و موفق شد، اهدافی در منطقه ایلات در جنوبی‌ترین نقطه سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف قرار دهد.

حمله محدود راکتی گردان‌های قسام (شاخه نظامی حماس) به تل‌آویو با راکت ام-۹۰

بنا بر اخبار دریافتی، برخی دیگر از موشک‌ها و راکت‌های در اختیار حماس، گردان‌های عزالدین قسام و سایر نیرو‌های مقاوت، بشرح زیر است:

راکت ۱۰۷ میلی‌متری ۸ کیلومتر
راکت قدس ۱۲، ۱۲ کیلومتر
راکت قدس ۲۰، ۲۰ کیلومتر
راکت ۱۲۲ میلی‌متری ۴۰ کیلومتر
راکت اس ۴۰، ۴۰ کیلومتر
راکت فجر ۳، ۳ کیلومتر
راکت اس ۵۵، ۵۵ کیلومتر
راکت فجر ۵، ۷۵ کیلومتر
راکت ام ۷۵، ۷۵ کیلومتر
راکت جی ۸۰، ۸۰ کیلومتر
موشک اس اچ ۸۵، ۸۵ کیلومتر
راکت جی ۹۰، ۹۰ کیلومتر
موشک آ ۱۲۰، ۱۲۰ کیلومتر
موشک آر ۱۶۰، ۱۶۰ کیلومتر
موشک ام ۳۰۲، ۱۸۰ کیلومتر
موشک عیاش ۲۵۰، ۲۵۰ کیلومتر

مختصات موشک‌ها و راکت‎های سرایا القدس
راکت ۱۰۷ میلیمتری برد ۸ کیلومتر
راکت ۱۲۲ میلیمتری برد ۴۰ کیلومتر
راکت فجر ۳ برد ۴۰ کیلومتر
راکت فجر ۵ برد ۷۵ کیلومتر
راکت گراد ۴۰ برد ۴۰ کیلومتر
موشک بدر۳ حمل ۲۵۰ کیلوگرم مواد منفجره
موشک کوتاه‌برد «قاسم» حمل ۴۰۰ کیلوگرم «تی‌ان‌تی»
موشک کوتاه برد بورق ۷۰ برد ۷۰ کیلومتر
موشک کوتاه برد بورق ۱۰۰ برد ۱۰۰کیلومتر
موشک کوتاه‌برد بورق ۱۲۰ برد ۱۲۰کیلومتر

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
از شهرام یزدانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
0
0
اسراییل سرزمینی را در اختیار گرفته که از همان ابتدا با علم بر موقعیت و شرایط ویژه خود همه ساختار خود را بر مبنای شرایط جنگی طراحی کرده است .
مثلا اگر تاسیسات ٱن هم نابود شود ، این کشور فشل نخواهد شد چون با طرح های خود از قبیل ساختار شهری و ایجاد پناهگاهها ، پیش بینی امکانات محلی برای مردم خود ، شبکه سریع نقل و انتقال مردم به اردوگاههای امن و مجهز و روش های مدرن تامین ٱذوقه محلی در مزرعه های محلی چند طبقه و ...  زمینه را برای تاب ٱوری خود در مقابل جنگ فراهم کرده است، ضمن اینکه به لحاظ لجستیکی و تکنولوژی و امکانات و... دوستان و کشورهای قدرتمندی را در عقبه خود دارد.

به همه اینها نفوذ و اشراف اطلاعاتی اسراییل بر قوای امنیتی و نقاط محوری و استراتژیک کشور و همچنین برتری فوق العاده تکنولوژیک نظامی اسراییل هم باید اضافه شود.

حال اگر فرض کنیم ما با اسراییل وارد جنگ شویم ، کافیست چند بمب قوی فقط در عسلویه انداخته شود ، تمام پالایشگاههای گاز و پتروشیمی های ما که فنس به فنس کنار هم هستند ، نابود خواهند شد ، در پی ٱن گاز کشور و متعاقب ٱن برق کشور که اکثرا از نیروگاههای گازی کشور تامین می شود ، قطع خواهد شد ، نانوایی ها و کارخانه ها و پمپ خانه های ٲب از کار خواهند افتاد و نه اب و برق و حتی نان هم به دست مردم  نخواهد رسید .
مدیر پایگاه

سلام 

دو ضربدر دو با منطق ریاضی و روی کاغذ می شود چهار. اما دو ضربدر دو با رویکرد فازی، در دامنه منفی و مثبت بی نهایت ،می تواند در نوسان باشد. 
در بحث سیاسی ، صرفا افراد و اراده ها، سازمان ها و زیرساخت ها،توانمندی ها و نقاط قوت مطرح نیست، ساخت رویدادها می توان تهدیدها را تبدیل به فرصت نموده و قاعده بازی را عوض کند. 
مدل پیچشی حل مسئله می گوید که درگیری از موضوعی خاص شروع می شود و روی نقاط ضعف می نشیند و سپس ارکان کلان توسعه ای را از هم می پاشاند. 

براساس توضیحات بالا:
اولا جنگی در نخواهد گرفت ولی خون خواهی حتمی است. 
ثانیا نگاه بشدت منطق گرا و غیرفازی شما جز وحشت و ترس،برایتان ارمغانی ندارد. در عام سیاست، تصمیم گیری بر اساس کنش و منتق فازی است. 
ثالثا در روند حل مسئله بجای مدل خطی، مدل پیچشی را تمرین کنید. 
رابعا اگر کار اسرائیل به همین راحتی بود، تا حالا، هزاران بار همین کار را با شدت و ضعف ، انجام داده بود. 

اسرائیل از درون  دچار  فروپاشی  خواهد  شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین