شعارسال: در پی سانحهای که در واپسین دقایق شب جمعه ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ برای قطار باری در بندعباس رخ داد؛ فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی دستور پیگیری سریع داده و خواستار تهیه گزارش از جزییات این سانحه شد. خانم وزیر، با ابراز تاسف عمیق از درگذشت دوتن از همکاران راهآهن در این سانحه؛ به خانوادههای آنان تسلیت گفت.
حوالی ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه جمعه شب هنگام ورود قطار باری حامل گوگرد به ایستگاه باری بندرعباس (انشعاب) به علت اشتباه بودن مسیر، قطار با واگنهای متوقف در خط ۱۵ ایستگاه مذکور برخورد کرده و متأسفانه طی این حادثه دو نفر از کارکنان راه آهن جان خود را از دست دادند. در این حادثه مصطفی فلاحی لکوموتیوران پایه ۲ناحیه هرمزگان و رامین بیگی آموزگار لکوموتیوران ناحیه هرمزگان جان خود را از دست داده اند.
جبارعلی ذاکری (مدیرعامل شرکت راه آهن ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم) در پیام تسلیتی پیرامون فوت این دو کارگر اظهار کرد، لازم است کمیسیون عالی بررسی سوانح فوراً در محل حاضر و علل وقوع حادثه را بررسی و نتیجه را برای اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه مقابل چنین حوادثی اعلام کند.
بنا بر آخرین اخبار دریافتی، کمیسیون سوانح منطقه در محل وقوع حادثه تشکیل شده و اعضا در حال بررسی علت وقوع حادثه هستند. بنا بر ادعای علیرضا نصیری برازنده مدیرکل راهآهن هرمزگان، قطار مشکل فنی نداشت و جزئیات حادثه پس از بررسی کمیسیون تخصصی اعلام خواهد شد.
پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، برگرفته از منابع گوناگون