هاآرتص مدعی شد، در صورت تایید آمریکا هدف حملات هوایی بعدی اسرائیل ایران است. این در حالی است که رژیم صیهونیستی خوب می داند که جمهوری اسلامی ایران از تجارب گذشته خود، به نحو موثری درس آموزی نموده و اتکا به نیروی درونی ، فساد زدایی داخلی ، مشارکت دهی حداکثری مردم ، کنار نهادن مدیران ویترینی و تمرکز روی شایسته سالاری ، از ایران اسلامی ، یک ابرقدرت خواهد ساخت. رژیم صیهونیستی خوب می داند که باز سازمان دهی همزمان و آرایش جدید نظامی کشور با تاکید بر تقویت دو بعد پدافندی و دفاع و تهاجم هوایی ، رفتارهای گستاخانه چند وقت اخیر اسرائیل را تعدیل و خنثی خواهد نمود. لذا دست به اورادهای صبهون بر اساس روایات آخرالزمانی و سرنوشت محتوم خود ، به هر شیوه ای متوسل می شوند تا شاید توان تعدیل در قضا را داشته باشند. سربسته و البته برای روشنگری افکار عمومی عرض شد.
شعارسال: روزنامه آرتص گزارش داد یک مقام ارشد ارتش اسرائیل هفته گذشته به خبرنگاران گفت که نیروی هوایی در حال آماده شدن برای ماموریت بزرگ بعدی است!

این مقام نظامی گفت: ماموریت بعدی ممکن است از حمایت دولت جدید آمریکا برخوردار شود، به ویژه این که احتمالا که ایران را هدف قرار میدهد!
شعارسال با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پرسون، تاریخ انتشار: 26آذر1403، کدخبر:827808، purson.ir