پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۷۹۸۵
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۲
در اول مهرماه بعد از چندین جلسه کلیاتش را در کمیسیون اقتصادی تصویب کردیم و وارد جزییات شدیم و حدود 2 هفته قبل خدمت مراجع معظم تقلید مثل آیت الله جوادی آملی، آیت الله سبحانی، آیت الله مکارم شیرازی و... در قم رسیدیم.

شعار سال: در اول مهرماه بعد از چندین جلسه کلیاتش را در کمیسیون اقتصادی تصویب کردیم و وارد جزییات شدیم و حدود 2 هفته قبل خدمت مراجع معظم تقلید مثل آیت الله جوادی آملی، آیت الله سبحانی، آیت الله مکارم شیرازی و... در قم رسیدیم. جمع بندی ما هم این است که تا پایان امسال بعد از برنامه ششم، کار را شروع کرده و جزییات را به ریز می رویم. برای اولین بار بعد از 33 سال و فضل الهی قانون بانکداری اسلامی را تا اواخر امسال در کمسیون و اوایل سال آینده در صحن علنی تمام می کنیم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تدوین قانون بانکداری اسلامی تا پایان سال جاری خبر داد.

محمدرضا پورابراهیمی درخصوص میزان توجه به سند های بالادستی در برنامه ششم توسعه، اظهار داشت: برنامه ششم را ما نمی دهیم و دولت می دهد. ما از بیخ و بن با رویکرد برنامه ششم که دولت ارائه کرد تا الان که دارد تصویب می شود، اشکال جدی وارد می دانیم.

وی افزود: لذا نگاه و رویکردی که باید اتفاق می افتاد در حوزه برنامه انجام نشد. اما تمام تلاش این است که در آن چیزی که در صحن آمده، محورهایی که در برنامه ششم مرتبط با سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری است و در بحث اقتصاد مقاومتی و سایر سیاست هایی مثل بحث جمعیت که رویکردهای کلان نظام را به تصویر می کشد، مبنا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نماندگان براساس اصل 110 قانون اساسی می توانند اخطار بدهند، گفت: یکی دو مورد اخیر را خود من اخطار دادم و اخطار را وارد دانستند و رای گرفتند و رای هم آورد. اخطار با اصل 110 این بود که با سیاست ها همخوانی ندارد.

به گفته پور ابراهیمی اگر مواردی باشد که با سیاست ها همخوانی نداشته باشد، اعلام می شود که مغایر است.

وی خاطرنشان کرد: اما مهم تراین است که حتی اگر سیاست ها دیده باشد ما در اجرا چکار می کنیم. حوزه ای فراتر از آن حوزه مسائل اجرایی است.

وی با اشاره به مسائل بانکی گفت: یکی از چالش های بزرگی که ما در اقتصاد داریم، یکی بروز مسائل و مشکلاتی است که در حوزه مسائل بانکی است. نمی خواهیم با فساد ارتباط بدهیم زیرا فساد و تخلف در بانک یک موضوع دیگر است اما ساختار بانک متفاوت است. از سال 62 که بانکداری بدون ربا تصویب شد و 5 سال به صورت آزمایشی شود، تا به امروز قانون بانکداری در کشور ما تغییر نکرده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: ما از مجلس قبل یک تیم تشکیل دادیم که آقای دکتر مصباحی مقدم، دکتر بحرینی و دوستان دیگر آمدند و پیش نویس اصلاح نظام بانکی کشور را در قالب طرح نوشتیم. گفتیم اگر دولت لایحه ارائه نمی دهد، ما طرح ارائه می دهیم. آماده شد اما متاسفانه به ماه های پایانی خورد و نتوانستیم تصویب کنیم.

وی افزود: ابتدای این دوره من در کمیسیون اقتصادی در اولین دستور کار این موضوع را آوردم. خوشبختانه تمام نمایندگان کمیسیون با ما همراهی کردند و این به عنوان یکی از محورهای مهم مبنا قرار گرفته است. دولت اصرار کرد که شما شروع نکنید و ما لایحه می دهیم؛ مثل همیشه نه لایحه می دهد و نه انجام می دهد و 2 3 ماه وقت ما را گرفت.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در اول مهرماه بعد از چندین جلسه کلیاتش را در کمیسیون اقتصادی تصویب کردیم و وارد جزییات شدیم و حدود 2 هفته قبل خدمت مراجع معظم تقلید مثل آیت الله جوادی آملی، آیت الله سبحانی، آیت الله مکارم شیرازی و... در قم رسیدیم. جمعبندی ما هم این است که تا پایان امسال بعد از برنامه ششم، کار را شروع کرده و جزییات را به ریز می رویم. برای اولین بار بعد از 33 سال و فضل الهی قانون بانکداری اسلامی را تا اواخر امسال در کمسیون و اوایل سال آینده در صحن علنی تمام می کنیم.

به گفته پورابراهیمی مشکل توده های مردم، نگرانی فعالان اقتصادی و مهمتر، مراجع عظام تقلید در بحث ربوی بودن است و بخشی از فسادها هم از همین است.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی خیبرآنلاین، تاریخ 17 دی 95 ، کد مطلب: 50858: www.kheybaronline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین