سهشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04 				
 			شعارسال: به نقل از پایگاه خبری اسپوتنیک، «مایلکل مک کورمیک» مدیر اجرایی «انجمن جهانی سفر تجاری» گفت: از زمان وضع قانون منع سفر مسلمانان از هفت کشور جهان به آمریکا، در حدود ۱۸۵ میلیون دلار درآمد حاصل از سفرها تجاری کاهش یافته است.
وی تصریح کرد، بطور کلی در حدود ۱۸۵ میلیون دلار رزرو سفرهای تجاری به دلیل بلاتکلیفی سفر به آمریکا لغو شده است.
مدیر اجرایی انجمن جهانی سفر تجاری تصریح کرد، بدون تردید تداوم این قانون می تواند تاثیر نامطلوبی بر روی صنعت گردشگری داشته باشد و در نهایت به اقتصاد آمریکا لطمه وارد کند.
«مک کورمیک»، خاطر نشان کرد، بلاتکلیفی در مورد سفر به آمریکا می تواند تاثیر منفی بلند مدت نیز بر روی اقتصاد ایالات متحده بگذارد و شرکت ها و نیز بنگاه های اقتصادی را با ضرر روبرو کند که این این امر منجر به آن می شود تا فعالان اقتصادی بر روی «ترامپ» فشار وارد کنند که قانون منع سفر به آمریکا را متوقف کند.
بر همین اساس، «دونالد ترامپ» به تازگی قانونی را وضع کرده که کشورهای ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به مدت ۹۰ روز اجازه سفر به این کشور را ندارند.البته بر اساس رای یک دادگاه، اجرای این فرمان متوقف شده است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 22بهمن1395، کدخبر: 3902773: www.mehrnews.com
 			 			
 			 		
				
				
				
			
 								به تری بگید حلش کنه دیگه 								 							
 								استیناف از دادگاه صالحه در آمریکا توسط بخش خصوصی پیگیری می شود