شعار سال: بهنام صفرپور با اشاره به افزایش نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت بر واحدهای صنفی در ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: 802 مورد بازرسی از واحدهای صنفی رودسر در این ایام صورت گرفته است.
وی از تشکیل 45 مورد پرونده تخلف صنفی در رودسر خبر داد و افزود: ارزش اقتصادی پروندههای تشکیلشده بالغبر 26 میلیون و 662 هزار ریال است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت رودسر گرانفروشی، کمفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور صورتحساب، عدم رعایت موازین بهداشتی، تداخل صنفی، عدم ارائه فاکتور خرید و نداشتن پروانه کسب را از موارد تخلف اعلام کرد و گفت: نانواییها، گوشت قرمز، مرغ، میوه و ترهبار، خواربار و لبنیات، انواع شیرینیجات و خرما از کالاهای مورد بازرسی در ایام ماه مبارک رمضان هستند.
وی تصریح کرد: در رودسر 5 هزار واحد صنفی پروانه کسب دارند و 17 اتحادیه در این شهرستان فعال هستند. صفرپور از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف واحدهای صنفی شامل کمفروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت،... مراتب را با شماره تلفن 124 گزارش دهند تا نسبت به بررسی و برخورد با متخلفان اقدام شود.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس استان گیلان، تاریخ انتشار 21 خرداد 96، کد مطلب: 13960321001563:www.gilan.farsnews.com