پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۸۵۸۱
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۹
عضو فراکسیون ورزش مجلس از دلالی‌ها در فوتبال به عنوان یکی از عوامل موثری که منجر به شکایت بازیکنان خارجی از باشگاه‌های ایرانی در فیفا می‌شود، نام برد.

شعارسال:عضو فراکسیون ورزش مجلس از دلالی‌ها در فوتبال به عنوان یکی از عوامل موثری که منجر به شکایت بازیکنان خارجی از باشگاه‌های ایرانی در فیفا می‌شود، نام برد.

همایون یوسفی درباره واسطه‌گری در ورزش کشور،گفت: به نظر می‌رسد واسطه‌گری کلان در میان کادر فنی و مدیران ورزشی رواج یافته است و اگر ابزار نظارتی در این راستا در نظر گرفته نشود، بطور حتم فساد هم امری اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متاسفانه ورزش در کشور ما ظاهر کوچک آشکار و باطن بزرگ پنهان دارد؛ بنابراین اگر نتوان مشکلات ورزش کشوررا به نحو اصولی بر طرف کرد، وارد موضوعاتی می‌شویم که با منافع ملی در تضاد است.

وی ادامه داد: شکایت بازیکنان خارجی در مجامع بین‌المللی از باشگاه‌های ایرانی خبر خوبی برای فوتبال ما نیست و این در حالی است که اینجت در ورزش را نباید با واسطه‌گری اشتباه گرفت.

یوسفی با بیان اینکه به نظر می‌رسد قدرت گرفتن و اثرگذار بودن واسطه‌گری‌ها و دلالی‌ها سرمنشاء شکایت بازیکنان خارجی از باشگاه‌های ایرانی در فیفا است، گفت: ورزش کشور میان بخش خصوصی و دولتی گیر کرده است.

عضو فراکسیون ورزش مجلس یادآور شد: نباید اجازه داد ورزشکاران با زد و بند در ارنج تیم‌های ورزشی قرار بگیرند؛ بنابراین برای توسعه ورزش کشور باید افراد برمبنای شایسته سالاری انتخاب شوند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت ، تاریخ انتشار24 آذر 96،کدخبر: 360784 ، www.icana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین