پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۲۹۵
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
با پایان یافتن آزمون شفاهی فقهای شورای نگهبان از داوطلبان نمایندگی پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، از روز سه‌شنبه ششم بهمن‌ماه، اسامی تأیید، رد و عدم‌احراز صلاحیت‌شدگان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام می‌شود و وزارت کشور هم این اسامی را برای اطلاع داوطلبان در اختیار استانداری‌ها و فرمانداری‌ها قرار می‌دهد.

شعارسال: با اتمام مهلت بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری، صلاحیت ۶تن از نامزدهای این انتخابات از حوزه ی انتخابیه گیلان تایید شد که اسامی آنها را در ادامه می خوانید:

۱.آیت الله زین‌العابدین قربانی لاهیجی متولد ۱۳۱۲ از روستای پنجاه از توابع آستانه اشرفیه، امام جمعه رشت و نماینده ولی فقیه در استان گیلان است. او نماینده استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری از دورهٔ دوم تا کنون است و بیشترین آرای حوزه انتخابیه استان گیلان در این انتخابات را به دست آورده است. پیش از این وی به مدت هیجده سال امام جمعه لاهیجان بود. او پیش از این نماینده آستانه اشرفیه در دوره دوم مجلس شورای اسلامی نیز بود. آیت الله قربانی که از محضر عاملان برجسته ای چون حضرت آیت الله بروجردی، امام خمینی(ره)، آیت الله قاضی طباطبائی، ، امام موسی صدر کسب علم کرده دارای بیش از ۷۰ جلد آثار و تالیفات همچون اسلام و حقوق بشر، علل‌ پیشرفت‌ اسلام‌ و انحطاط‌ مسلمین‌، بلاهای‌ اجتماعی‌ قرن‌ ما، علم حدیث، جهان‌بینی‌ امام‌ علی‌(ع‌) در خطبه‌ اول‌ نهج‌البلاغه‌، مناجات‌ شعبانیه‌، پیشینه‌ تاریخی‌ و فرهنگی‌ لاهیجان‌ و بزرگان‌ آن‌ و . است که بعضی تالیفات وی در حوزه علمیه قم آموزش داده می شود.آیت الله قربانی موسس حوزه علمیه امیرالمومنین رشت نیز محسوب می شود.

۲.آیت الله دکتر رمضانی متولد ۱۳۴۲ از احمد گوراب رشت است. وی دروس خارج خود را از محضر اساتیدی چون آیت الله وحید خراسانی و فاضل لنکرانی ‌گذراند. رساله دکتری در رشته فلسفه اخلاق با عنوان اخلاق جهانی از دیدگاه علامه طباطبائی و هانس کوتگ آلمانی بود که منجر به یادگیری زبان آلمانی توسط این استاد دین و اخلاق شد. آیت الله رمضانی همچنین ریاست مسجد امام علی(ع) هامبورگ آلمان را نیز بر عهده دارد و در انتخابات دوره گذشته مجلس خبرگان نیز به عنوان نماینده گیلان به این مجلس راه پیدا کرد. درآمدى بر اسماء الحسنى از دیدگاه قرآن و عرفان؛ آراى اخلاقى علامه طباطبایى؛ تأملى در مسائل کلى گناه‏شناسى؛ شرح حدیث عنوان بصرى‏از جمله آثار وی است.

۳.آیت الله سید علی حسینی اشکوری متولد ۱۳۳۷ فرزند مرحوم آیت الله محمد حسینی اشکوری از علمای برجسته است. وی پس از طی مدارج علمی در نجف اشرف و کسب اجازه اجتهاد به مشهد مقدس مهاجرت کرد. آیت الله حسینی دروس خارج خود را در محضر آیت الله محمدباقر صدر طی نمود. وی که سابقه زندانی شدن توسط حزب بعث عراق پیش از انقلاب را دارا بود سالهاست به عنوان استاد معارف و اخلاق در حوزه های علمیه شناخته می شود.

۴. حجت الاسلام والمسلیمن حاج شیخ احمد پروایی در سال ۱۳۶۱ در روستای طولارود شهرستان تالش متولد شد و در خانواده ای مذهبی علی رغم سختی ها با مشقت فراوان مدارج ترقی را یکی پس از دیگری طی نموده و پس از اتمام دوران راهنمایی، در سال ۱۳۷۵ وارد حوزه علیمه امام جعفر صادق (ع) تالش شده و مشغول فراگیری علوم دینی شد و در طول ۵ سال تحصیل در این حوزه از طلاب ممتاز بوده به طوری که علاوه بر تحصیل ، به تدریس دروس پایه های پایین تر نیز مشغول بود و این خصیصه موجب شده تا نامش در ذهن بسیاری از اساتید وقت بماند.

حجه الاسلام والمسلمین احمد پروایی در سال ۱۳۸۰ وارد مدرسه علیمه چیذر قایم تهران گردبد و در این مدرسه نیز از تدریس غافل نشد و با توجه به دانش و علم بالایشان برای تدریس کتاب طهارت برای طلاب این حوزه دعوت شد.

وی سال ۱۳۸۱ برای ادامه کسب علم و دانش وارد حوزه علمیه قم شد و طی مدت ۴سال سطح ۲ حوزه را به اتمام رساند و این بار نیز ضمن تحصیل در سطح ۲ ، به تدریس دروس سطح یک (مقدماتی ) در مدارس آیت الله لنگرودی و علوی قم پرداخت .

حجت الاسلام والمسلمین پروایی بعد از اتمام سطح ۲ در سال ۸۵ با ورود به درس خارج ،بزرگانی چون آیت الله جعفر سبحانی ( اتمام یک دوره اصول خارج) و آیت الله شبیری زنجانی و آیت الله وحید خراسانی و شیخ محسن وحید ، دروس فقه را تلمذ کردند.

ایشان علاوه بر ۹ سال تدریس دروس سطح عالی حوزه علمیه قم (مجموع کتب رسایل مکاسب و کفایتین ) و ۱۳ سال تدریس دروس مقدماتی حوزوی به کار های مطالعاتی و تحقیقی فراوان پرداخته و علاوه بر اینکه از اساتید سطح عالی حوزه علمیه قم میباشد به دلیل جوان بودن و قدرت کلام بالا و سخنور بودن در بسیاری از مراسمات و همایش های علمی و مذهبی در سراسر بعنوان سخنران دعوت میگردند.

۵.حجت الاسلام رهنما متولد ۲۰ خرداد سال ۱۳۶۰ در شهر رشت است. وی عمده سال های زندگی خود را در قم سپری کرد و از سال اول ابتدایی به بعد دوران تحصیلی خود را در این شهر گذراند و سپس وارد حوزه علمیه قم و مدرسه آیت الله مکارم شیرازی شد و بعد از آن جهت ادامه تحصیلات حوزوی به مدرسه تخصصی فقه آیت الله شبیری زنجانی رفت که به علت نمرات خوب جزو واحد نخبگان حوزه شد و دوره هفت ساله درس خارج خود را نیز در مدرسه آیت الله مرحوم فاضل لنکرانی گذراند و هنوز درحال ادامه درس خارج خود است و علاوه بر آن هم اکنون مدیریت مدرسه تخصصی فقه و اصول حوزه علمیه قم رابرعهده دارد.

۶.سید محمد صادق علم الهدی متولد ۱۳۵۵ ، نوه دختری آیت الله مرتضوی گیلانی و نوه پسری آیت الله علم الهدی و برادر زاده آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و داماد آیت الله میلانی است.

وی در انتخابات دوره قبل مجلس خبرگان رهبری، جوانترین مجتهدی بود که در انتخابات شرکت کرد و در امتحانات قبول شد و سالهاست که به تدریس درس خارج در قم می پردازد.

با پایان یافتن آزمون شفاهی فقهای شورای نگهبان از داوطلبان نمایندگی پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، از روز سه‌شنبه ششم بهمن‌ماه، اسامی تأیید، رد و عدم‌احراز صلاحیت‌شدگان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری از سوی شورای نگهبان به وزارت کشور اعلام می‌شود و وزارت کشور هم این اسامی را برای اطلاع داوطلبان در اختیار استانداری‌ها و فرمانداری‌ها قرار می‌دهد.
گفتنی است انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه هفتم اسفندماه ۹۴ در سراسر کشور برگزار می شود.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری 8 دی، تاریخ انتشار خبر 6 بهمن 1394، کدمطلب: 113061، www.8deynews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین