پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۱۳۷۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۷
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه تیم اقتصادی دولت هماهنگی لازم برای رفع امور را ندارد، گفت: توجه به حوزه صادرات باید یکی از برنامه های اساسی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت باشد.

شعار سال: شهباز حسن پور بیگلری در نشست علنی شنبه 28 مرداد مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم در مخالفت با وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: مجلس پرسشگر ، دولت پاسخگو می خواهد، از این رو مخالفت با وزرای پیشنهادی رویکرد حزبی ندارد و نمایندگان فریاد رسای ملت هستند.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انتظار می رفت تیم اقتصادی هماهنگ تری از سوی دولت به نمایندگان خانه ملت معرفی می شد، ادامه داد: تیم اقتصادی کنونی هماهنگ نیستند و بر این اساس به دولت اخطار می دهم باید مواظب باشند.

وی تصریح کرد: این سوال مطرح است که آیا با برنامه پیشنهادی وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران می تواند به جایگاه برتر در میان کشورهای دیگر خصوصاً منطقه دست یابد.

حسن پور بیگلری با اشاره به اینکه تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی تنها نسخه نجات بخش کشور در حوزه اقتصاد است، افزود: ایجاد یک میلیون شغل در کشور نیازمند عزم ملی است و بایستی همه دستگاه ها اعم از مجلس، دولت و... با یکدیگر هماهنگ باشند، از این رو اولین وزارتخانه ای که برای تحقق این مهم باید پا به عرصه بگذارد، وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

این نماینده مردم در مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به اینکه وضعیت بازار اسفناک است، تصریح کرد: طی چند سال گذشته ده ها هزار فروشگاه در کشور تعطیل شده است، لذا وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت برای احیای این واحدهای تجاری باید برنامه ارائه کند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی عنوان می کنند یکی از محورهای برنامه وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت حوزه واردات است، اظهار کرد: باید اذعان کرد هم اکنون در کشورمان مشکلات برای حوزه صادرات است نه واردات، لذا باید برنامه های برای رفع مشکلات صادرات ارائه دهیم.

وی ضمن تاکید بر اینکه هیچ تسهیلاتی طی 4 سال گذشته به اصناف کشور که بخش عمده ای از آن ها تولیدکنندگان هستند، ارائه نشده است، افزود: باید از تولیدکنندگان به صورت ویژه حمایت شود.

حسن پور بیگلری افزود: آنچنان مالیات به صورت سختگیرانه بر کسبه فشار وارد کرده است که بدترین شرایط در حوزه اصناف به وجود آمده است، لذا ضرورت دارد وزیر پیشنهادی برنامه مشخصی را برای رفع این معضل ارائه کند.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رهبر انقلاب تاکید فرمودند که باید حوزه معدن و درآمدهای این عرصه جایگزین درآمدهای نفتی شود، اظهار کرد: متاسفانه به حوزه معدن توجه مناسبی نشده است.

وی خطاب به رئیس سازمان محیط زیست کشور گفت: محیط زیست پایدار یکی از مسائل مهم در حوزه توجه به معدن تلقی می شود، از این رو وزیر پیشنهادی باید با همکاری سازمان محیط زیست راهکاری را برای رفع مشکلات در این حوزه بیاندیشد.

حسن پور بیگلری با اشاره به اینکه در عرصه معدن سه چالش اصلی وجود دارد، ادامه داد: متاسفانه معادن بزرگ هم اکنون در اختیار دولت هستند که این امر خلاف اصل 44 قانون اساسی است. برخی از معادن در اختیار خصولتی ها است، در حالی که مردم در این حوزه جایگاهی ندارند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هم اکنون 200 معدن تعطیل شده در کشور وجود دارد، تصریح کرد: اگر این معادن راه اندازی شوند و ماشین آلات سنگین نیازمند این حوزه تامین شود، می توان اشتغالزایی خوبی را ایجاد کرد. البته نباید از یاد برد که متاسفانه برای واردات ماشین آلات سنگین حوزه معدن حداقل 6 ماه زمان برای دریافت مجوز صرف می شود که این امر قابل تأمل است و امیدوارم این موضوع هر چه زودتر رفع شود.

وی با اشاره به اینکه برای رفع بیکاری در کشور نیازمند جسارت، جرأت و عزم ملی هستیم، گفت: نمی توان زحمات صورت گرفته توسط دولت ها را نادیده گرفت، اما عاجزانه از مسئولان درخواست می کنم موضوع بیکاری در استان های کشور را جدی گرفته و نسبت به رفع آن اقدام عملی کنند.

حسن پور بیگلری با اشاره به اینکه تصمیم گیری ها در برخی از امور باید به استان ها تفویض شود، گفت: به عنوان مثال یک استاندار اختیار ندارد معدن شن و ماسه را به فردی واگذار کند، لذا با این روند نمی توان کشور را به درستی اداره کرد، از این رو باید نسبت به چنین موضوعاتی در برنامه وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت اشاره می شد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برنامه وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت عموماً کلی گویی است در حالی که امروزه کشورمان نیازمند توجه به جزئیات در امور است، افزود: کشور باید امروز به صورت ایالتی اداره شود. به عنوان مثال در استان کرمان پروژه ای را اجرایی کردیم که دستاورد خوبی داشت و در زمان بهره برداری این پروژه مسئولان عنوان کردند که آماده همکاری هستند، اما اختیارات به استان ها واگذار نشد و تصمیم گیری ها در ستاد باقی ماند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه هیچ سازوکار مناسبی برای انتخاب رایزن های اقتصادی در نظر گرفته نشده است، اظهار کرد: رایزن های انتخاب شده عموماً براساس رابطه بوده و در برخی از موارد نیز عنوان شده افراد زبان انگلیسی را خوب بلد هستند، در حالی که رایزن اقتصادی نمی تواند کارمند دولت باشد و باید توسط اتاق بازرگانی و اصناف انتخاب شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حمایت از بخش خصوصی با شعار محقق نمی شود و نیازمند اقدامات عملیاتی است، افزود: متاسفانه در یکی از سفرهایم به کشورهای خارجی، با رایزن اقتصادی کشورمان ملاقات کردم و متوجه شدم ایشان حتی نام 10 شرکت برتر آن کشور را نیز نمی داند که این موضوع قابل تأمل است.

حسن پور بیگلری با اشاره به اینکه چالش صنایع بزرگ در حوزه زیربنایی و آب است، تصریح کرد: قرار بود آب خلیج فارس به استان هایی مانند کرمان و یزد منتقل شود، اما این امر محقق نشد و هم اکنون 7 و نیم تن فولاد را انبارها بلاتکلیف مانده است و در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون گرانی وجود دارد، لذا وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت باید برای تنظیم بازار برنامه مناسبی ارائه دهد، ادامه داد: من اخطار می دهم که در آینده ای نزدیک تنظیم بازار یکی از مشکلات کشور خواهد بود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسائل بانکی یکی از مشکلات صنعت کشور است که رفع آنها نیازمند تعامل بانک مرکزی با وزارتخانه هایی مانند صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و... است.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قیمت زمین در شهرک های صنعتی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد زمین را به صورت رایگان در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم و حتی در این بین شهرک های صنعتی باید خدماتی را به تولیدکنندگان ارائه دهند. متاسفانه در بازدید از یکی از شهرک های صنعتی متوجه شدیم هیچ خدماتی ارائه نمی شود.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت، تاریخ انتشار 28 مرداد 96، کد مطلب: 345193، www.icana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۲
0
0
بودجه مملکت بسیار وابسته به اقتصاد نفتیست که با کم و زیادشدن قیمت نفت بسبار متغیر میشود و نمیتوانیم روی یک عدد واحدبرای بستن بودجه حساب کنیم
س.د۷۶
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین