پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۲۲۰۶۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۴
رئیس‌جمهور سوریه در دیدار چند نماینده پارلمان روسیه تأکید کرد سوریه زرادخانه شیمیایی در اختیار ندارد.

شعار سال: چند نماینده پارلمان روس امروز یکشنبه در دمشق با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه دیدار و گفت‌وگو کردند.

شبکه خبری المیادین گزارش داد که یکی از این نمایندگان اعلام کرده است که بشار اسد در جریان دیدار با آنان، حمله آمریکا، فرانسه و انگلیس به سوریه را یک اقدام خصمانه توصیف کرده است.

به گفته وی، رئیس جمهور سوریه صلاح نمی‌داند که به بیانیه وزارت خارجه آمریکا، واکنشی داشته باشد؛ بیانیه‌ای که در آن از سوریه خواسته شده است که از زرادخانه شیمیایی خود پرده بردارد.

سایر نمایندگان پارلمان روسیه به نقل از رئیس حمهور سوریه اعلام کردند که دمشق با کمک مسکو زرادخانه شیمیایی خود را از بین برده است.

یک عضو دیگر از اعضای پارلمان روسیه به نقل از اسد اعلام کرد که پدافند هوایی سوریه، کارآمدی خود را نشان داد و شهروندان سوری نیز دیگر از ناتو بیم ندارند.

امروز همچنین اعضای حزب «روسیه واحد» با اسد در دمشق دیدار کردند.

اسد در این دیدار نیز تأکید کرد، تجاوز سه جانبه موشکی به سوریه با تبلیغات گمراه کننده و دروغهایی در شورای امنیت از سوی همان کشورهای متجاوز علیه سوریه و روسیه همراه بود؛ مسئله ای که بار دیگر ثابت کرد دو کشور در جنگ واحدی هستند.

وی خاطر نشان کرد که این جنگ فقط علیه تروریسم نیست، بلکه در راستای حمایت از حقوق بین الملل مبتنی بر احترام به حاکمیت کشورها و اراده ملتهاست.

بامداد شنبه آمریکا، فرانسه و انگلیس به مواضعی در مرکز و حوالی شهر دمشق حمله موشکی کردند که پدافند موشکی سوری توانست از 103 موشک شلیک شده 71 را رهگیری و منهدم کند.

این مسئله واکنش‌های بسیاری را در محافل بین المللی به همراه داشت. «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران در جریان تماس تلنفی با اسد این حملات را محکوم و تأکید کرد که ایران همچنان در کنار سوریه و ملت آن ایستاده و اطمینان دارد که این تجاوز نمی‌تواند خدشه‌ای در اراده ملت سوریه در مبارزه با تروریسم وارد کند.

اسد نیز عنوان کرد که این تجاوز، نتیجه آگاهی قدرت های استعماری غرب و حامی تروریسم از این مسئله بود که کنترل خود در سوریه را از دست داده‌اند و در عین حال احساس می‌کند که اعتبار خود را مقابل ملت‌های خود و مردم دنیا از دست داده‌اند. این تجاوز بعد از شکست تروریست ها در محقق‌کردن اهداف این قدرت‌ها واقع شد و اینها خودشان را وارد جنگ سوریه کردند.

رئیس جمهور سوریه تأکید کرد که تجاوز آمریکا، انگلیس و فرانسه، نتیجه‌ای جز جزم‌تر شدن عزم سوریه و ملت آن در مبارزه با تروریسم و سرکوب آن در وجب به وجب خاک سوریه در پی نخواهد داشت.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ 26 فروردین 97، کد مطلب: 13970126000856: www.farsnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
0
0
موشک ها قبل از بررسی اینکه سوریه بمب شیمیایی دارد یا خیر شلیک شدند
تا کی میخواهند به مردم مظلوم سوریه ظلم کنند؟
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
0
0
امریکا از طرح از مد افتادش برای حمله به سوریه هم استفاده کرد تا ثابت کنه که نسخه سیاستش از کار افتاده ست
ا.ف75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
0
0
اگر هم داشت که تا الان در طی این حمله های آمریکا و انگلیس و فرانسه از میان رفته است
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین