پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۱۲۲۸۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۳
شهیدی گفت: نیاز کشور به تلویزیون در سال حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است که حدودیک‌میلیون دستگاه به صورت قاچاق وارد بازار مصرف می‌شود.

شعار سال: محمدرضا شهیدی دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به قدمت پنجاه ساله تولید تلویزیون در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر 90 درصد قطعات برند‌های معروف مثل ال جی، سامسونگ و سونی در داخل کشور ساخته می‌شود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری با اشاره به کیفیت مناسب تلویزیون‌های ساخت داخل، بیان کرد:کیفیت ساخت تلویزیون در ایران همسطح ترکیه و روسیه است و به طور مثال در خط تولید تلویزیون سامسونگ ۲۰ هزار اشتغال مستقیم وجود دارد.

وی با بیان اینکه عمده قطعات تلویزیون در داخل کشور تولید می‌شود، تصریح کرد: در دنیا ۲۰۰ کارخانه تلویزیون سازی فعالیت می‌کنند که تنها پنج کارخانه توانایی ساخت پنل و صفحه نمایش را دارند و به تولیدکنندگان دیگر صادر می‌کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری، ظرفیت اسمی تولید دستگاه تلویزیون در کشور را ۴ میلیون دستگاه اعلام کرد و گفت: به دلیل مشکلات تولید اعم از بهره بانکی بالا، پایین بودن میزان بهره‌وری نیروی انسانی و از همه مهمتر قاچاق این کالا، تولید کنندگان با ظرفیت ۳۰ درصدی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه عوارض دریافتی از تولیدکنندگان تلویزیون لطمه‌های سنگینی به این صنعت وارد کرده است، اذعان کرد: در حال حاضر صنعت تلویزیون سالیانه بیش از هشتصد میلیارد تومان تحت عناوین مختلف حقوق ورودی، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر درآمد و بیمه به دولت پرداخت می‌کند که بسیاری از این دریافتی‌ها قابل وصول نیست.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری با اشاره به قاچاق یک‌میلیون دستگاه تلویزیون به کشور، افزود: نیاز کشور به تلویزیون در سال حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه است که حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه آن در کشور تولید می‌شود و حدود یک میلیون دستگاه به صورت قاچاق وارد بازار مصرف می‌شود.

شهیدی در پایان با بیان اینکه رقابت با کالا‌های قاچاق نابرابر است، گفت: مالیات پرداختی تولیدکنندگان داخلی تلویزیون حدود ۲۵ درصد قیمت نهایی است که کالا‌های قاچاق بدون پرداخت این عوارض بازار را برای تولیدکنندگان تنگ‌تر می‌کنند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان ، تاریخ انتشار 16 فروردین 97، کدمطلب:۶۴۶۹۷۷۷، www.yjc.ir


اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۳۱
0
0
در درون ایران هم شرکت های بزرگی برای ساخت صفحه نمایش و تلوزیون وجود دارند ؛ میتوان با جلوگیری از قاچاق به رشد این ها کمک کرد
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین