پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۱۰۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۶
معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران گفت: بهزیستی از ۲ سال قبل، غربالگری معتادان متجاهر را آغاز کرده و در این مدت ۱۲ هزار نفر را غربالگری سلامت کرده؛ این درحالی است که ۸۵ درصد آنها کارتن‌خواب بوده و جداسازی آنها از کارتن‌خوابی دشوار است.

شعارسال: حمیدرضا شمس گفت: تفاوت فرهنگی میان کارتن خواب ها و معتادین متجاهر وجود دارد و بگونه ای که می توان گفت که خرده فرهنگ کارتن خوابی در یک دهه اخیر به جمعیت کشور ایران اضافه شده است، به طوری که این خرده فرهنگ افراد معتاد را به تناسب بیشتری از جامعه عادی، پذیرش می‌کند.

وی با اشاره به این که فرد با مصرف مواد مخدر از سوی خانواده خود طرد می‌شود، اظهار کرد: درگیری و تنشهای موجود در خانواده باعث می شود یک فرد معتاد به سمت خیابان گرایش پیدا کرده و به اصطلاح جذب خیابان شود.

معاون پیشگیری بهزیستی استان تهران گفت: برخی افراد معتاد به دلیل مصون ماندن خانواده از آسیبهای ناشی از مصرف مواد مخدر به فرد گرایی و تنهایی روی می آورند.

شمس با بیان اینکه وظیفه غربالگری معتادان متجاهر بر عهده بهزیستی است گفت: بهزیستی از اسفند سال 95 تا امروز حدود 12 هزار نفر از معتادان متجاهر را غربال کرده است.

وی گفت: حدود 85 درصد کارتن خواب های سطح شهرها معتاد متجاهر هستندومعضل کارتن خوابی همیشه در یک فرآیند طولانی مدت شکل می گیرد و جدا کردن فرد معتاد از فضای کارتن خوابی و آسیبهای اجتماعی با دوره های 3 ماه یا 6 ماهه ترک اعتیاد قابل انجام نیست.

معاون بهزیستی ادامه داد: بی اعتمادی جامعه نسبت به فرد معتاد باعث می‌شود یک فرد معتاد در روند بازگشت به زندگی عادی با مشکلات زیادی مواجه شود.

وی تصریح کرد: از طرفی بیکاری یک فرد در اثر اعتیاد و بی اعتمادی کارفرما، بنیه‌های اقتصادی یک جامعه را تضعیف کرده و مشکلات زیادی را همراه با خود ایجاد می کند و فرد با قرار گیری در چنین شرایطی به گرداب افول می افتد.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس ، تاریخ انتشار: 7 خرداد 1397، کد خبر: 780062، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Arab Emirates
۲۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۸
0
0
تنها 9 درصد از این معتاد ها جالبه که میتونن مواد رو ترک کنند ؛ باید امکاناتی برای ترک بقیه هم فراهم بشه
ا.ح75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین