عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ممکن است روی آوردن صرافی ها به خرید و فروش ارزهای مجازی به دلیل کنار گذاشتن آنها از بازار ارز باشد که اعتقاد داریم ان تصمیم دولت اشتباه بوده است.
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس دهم شوری اسلامی با انتقاد از عملکرد دولت برای مدیریت بازار ارز، بیان داشت: بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز، صرافی ها را از فعالیت فیزیکی منع کرد و به نظر می رسد این سیاست حذف اقدام مناسبی نبود چرا که مردم برای تامین نیازها خود به بازارهای ممنوعه رجوع کرده اند.
صرافی ها از خاصیت افتاده اند
وی با بیان اینکه صرافی های دارای مجوز باید به فعالیت خود ادامه دهند، گفت: صرافی هایی که از بانک مرکزی مجوز دریافت کرده اند باید بتوانند فعالیت فیزیکی داشته باشند و دولت و بانک مرکزی بر نحوه فعالیت آنها نظارت کنند؛ اما با تک نرخی کردن دلار عملا صرافی ها از خاصیت افتاده اند.
کریمی با اشاره به حضور صرافی ها در سامانه نیما، توضیح داد: در سامانه نیما معامله ای صورت نمی گیرد بنابراین نمی توان حضور صرافی ها را فعالیت دانست.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: معامله وقتی مفهوم پیدا می کند که قیمت ها امکان جابجایی داشته باشد اما زمانی که دلار را همه باید 4200 تومان به فروش برسانند در واقع فعالیتی صورت نمی گیرد، بنابراین سامانه نیما تنها برای ثبت اقدامات جهت کارهای اداری است.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته ازخبرگزاری خانه ملت ، تاریخ انتشار: 9خرداد 1397 ، کدخبر: 386515 ،www.icana.ir
ا.ف75