پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 18
کد خبر: ۱۳۳۳۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۲
در حالی که شرکت های بزرگی نظیر بوئینگ، توتال و جنرال الکتریک اعلام کرده اند که قصد پایان دادن به توافقات خود با ایران تا زمان اجرای تحریم های آمریکا هستند، اکنون سوال اینجاست که کدام شرکت ها حداقل فعلا حضور خود در ایران را ادامه می دهند.
شعارسال: در این گزارش به بررسی برخی از شرکت های بزرگ بین المللی می پردازیم که فعلا قصد خروج از ایران را ندارند.

ابه گزارش پایگاه خبری فوربز، در حالی که شرکت های بزرگی نظیر بوئینگ، توتال و جنرال الکتریک اعلام کرده اند که قصد پایان دادن به توافقات خود با ایران تا زمان اجرای تحریم های آمریکا هستند، اکنون سوال اینجاست که کدام شرکت ها حداقل فعلا حضور خود در ایران را ادامه می دهند.

در این گزارش به بررسی برخی از شرکت های بزرگ بین المللی می پردازیم که فعلا قصد خروج از ایران را ندارند:

سی ان پی سی: این شرکت نفتی چین قبلا واردا قرارداد توسعه میدان گازی پارس جنوبی ایران شده و قصد دارد سهم شرکت توتال فرانسه از این پروژه را خریداری نماید.

شرکت مهندسی راه آهن چین: این شرکت چینی به همراه شرکت فرووی دلو استاتوی ایتالیا قراردادی را برای ساخت یک خط ریلی پرسرعت در ایران به امضا رسانده است. این شرکت ایتالیایی احتمالا به دلیل عدم امکان تامین مالی پروژه از ایران خارج خواهد شد، اما شرکت چینی هنوز نگفته که قصد تغییر در برنامه فعالیت خود در ایران را دارد.

آنسالدو انرژیا: این شرکت مهندسی ایتالیایی 70 سال سابقه فعالیت در ایران را دارد. این شرکت تمایل دارد به فعالیت های خود در ایران ادامه دهد، اما نگران است که به دلیل خریداری اوراق قرضه این شرکت توسط سرمایه گذاران ایتالیایی، در آینده ناگزیر به خروج از ایران شود.

فولکس واگن: این شرکت خودروساز آلمانی در ماه های اخیر وارد بازار ایران شده است. این شرکت بعد از اعلام تحریم های جدید دولت آمریکا اعلام نکرده که آیا از ایران خارج می شود یا به فعالیت خود در این کشور ادامه خواهد داد.

سی آر آر سی، شرکت ماشین های ریلی سی آر آر سی چانگ چون در فوریه 2017 قراردادی برای تحویل 100 واگن مترو به مشهد امضا کرده است. این شرکت هنوز نگفته که برنامه ای برای خروج از بازار ایران دارد.

ایرباس: شرکت فرانسوی ایرباس، بر خلاف رقیب آمریکایی اش بوئینگ، قبل از اعلام تصمیم ترامپ مبنی بر خروج از برجام، تحویل هواپیما به ایران را شروع کرده است. ایرباس موضعی در مورد آینده حضور خود در بازار ایران اتخاذ نکرده، هرچند که استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا گفته مجوز فروش هواپیماهای ایرباس به ایران لغو خواهد شد. حدود 10 درصد از قطعات مورد استفاده در هواپیماهای ایرباس ساخت شرکت های آمریکایی است.

رنو: این شرکت خودروساز فرانسوی در سال 2017 قراردادهای چندین میلیون دلاری با شرکت های ایرانی به امضا رسانده و قصد دارد یک کارخانه جدید در ایران احداث کند که میزان تولید این شرکت در ایران را به 350 هزار دستگاه در سال برساند. در ماه اکتبر مدیرعامل شرکت رنو گفته بود، این شرکت در صورت بازگشت تحریم های آمریکا از ایران خارج نخواهد شد. بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام رنو موضعی در خصوص ماندن یا خروج از بازار ایران اتخاذ نکرده است.

بهارات پترولیوم: این شرکت پالایشگاهی هندی در حال افزایش خرید نفت خود از ایران است. بهارات پترولیوم مطمئن نیست که در ماه نوامبر یعنی زمان آغاز اجرای تحریم های جدید،خرید نفت از ایران را متوقف خواهد کرد یا نه. فعلا این شرکت هندی در حال استفاده از مزیت قراردادهای خوبی است که برای خرید نفت با ایران منعقد کرده است.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه خبری تحلیلی  انتخاب، تاریخ انتشار: 19 خرداد 1397 ، کدخبر: 412787 ،www.entekhab.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
0
0
ایران میتونه بدون حضور این شرکت ها هم فعالیت های تجاری اقتصادی خودش رو ادامه بده
ا.ح75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
0
0
اینا هم کم کم کم کم بار و بندیل خودشون رو جم میکنن و میرن
ا.ف75
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین