پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
پنجشنبه ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: ۱۴۴۲۶۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۱
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مورد استفاده از نیروی پرسنلی برای جبران کمبود معلم، گفت: از یک سو آنها مهارت تدریس نمی‌دانندو از سوی دیگر بخش اداری از نیروی کار موثر محروم می‌شود.

شعارسال: فرهاد فلاحتی با اشاره به استفاده از مدیران و معاونان برای جبران بخشی از کمبود نیروی انسانی مدارس، گفت: کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش باعث استفاده از مدیران و معاونان اجرایی در کلاس‌های درس شده از سوی دیگر ممکن است به دلیل کمبود معلم در این وزارتخانه از نیروهای موجود در بدنه اداری نیز در کلاس‌ها برای تدریس استفاده شود.

معلمان باید تخصص و مهارت کلاس‌داری و تدریس داشته باشند

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی افزود: استفاده از کارمندان ادارات که تجربه حضور در کلاس درس را ندارند می‌تواند مشکلات متعددی برای نظام آموزشی ایجاد کند چراکه معلمان باید تخصص و مهارت و فن کلاس‌داری و تدریس داشته باشند در حالی که کارمندان مدت طولانی از خدمت خود را در ادارات گذرانده‌اند لذا حضور آنها در کلاس‌های درس کیفیت آموزشی را کاهش می‌دهد.

به زعم وی شناسایی نیروی‌هایی که از ادارات آموزش و پرورش برای تدریس به کلاس‌های درس فرستاده می‌شوند نیز کاری زمان بر و با پیچیدگی‌های بسیار است چراکه ممکن است افرادی انتخاب شوند که در شغل خود تجربه و تبحر بسیاری دارند اما فن و مهارت تدریس نمی‌دانند بنابراین با این اقداماز یک سو بخش اداری را از بهره‌مندی از نیروی کارموثر محروم کرده‌ایمو از سوی دیگر فرد نمی‌تواند در کلاس حضور موثری داشته باشد.

استفاده از نیروهای اداری آموزش و پرورش در کلاس‌های درس تبعات بدی خواهد داشت

فلاحتی با بیان اینکه استفاده از نیروهای اداری آموزش و پرورش در کلاس‌های درس به دلیل کمبود معلم تبعات بدی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: برای این جایگزینی باید کارشناسی‌های لازم انجام گیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد نیروهای اداری آموزش و پرورش از استاندارد جهانی بالاتر است، عنوان کرد: حدود 80 درصد نیروهای آموزش و پروش باید در کلاس‌های درس حضور داشته باشند در حالی که در کشور ما اینچنین نیست؛ بسیاری از پست‌های اداری آموزش و پرورش بلامحل است.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خانه ملت ، تاریخ انتشار: 5 مرداد 1397 ، کد خبر: 395797 ، www.icana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
0
0
وقتی این مه اموزش دیده علوم ابتدایی در شور هستن چرا باید از افراد پرسنلی استفاده بشه؟
م.ص76
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
0
0
ا.ف75
خداییش وزارت اموز و پرورش بدون هیچ برنامه ای داره پیش میره
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
0
0
کاملا موافقم باید تدبیری براش در نظر گرفته بشه
ن.ف83
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین