پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۳۰۱۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۱
مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی گفت: در صورت خصوصی‌سازی تیم والیبال ارومیه، اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی اسپانسر مناسبی برای تیم مهیا خواهد کرد.

شعار سال: عبدالله چمن گلی درباره تصمیم شورای شهر مبنی بر انحلال والیبال ارومیه اظهار داشت: در پی این مصوبه و در صورت خصوصی‌سازی تیم والیبال ارومیه اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی، اسپانسر قدرتمندی برای تیم مهیا خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر آینده والیبال ارومیه خصوصی‌سازی باشد اداره کل ورزش و جوانان برای پیدا کردن اسپانسر مناسب و قدرتمند اهتمام خواهد داشت و چون امسال زمان کمی برای مهیاکردن اسپانسر وجود دارد قطعاً سال بعد حامی مناسبی برای تیم در نظر گرفته خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی گفت: تامین اسپانسر نه تنها برای تیم والیبال بلکه برای فوتبال، بسکتبال، وزنه‌برداری و سایر تیم‌هایی که در لیگ هستند نیز باید در نظر گرفته شود.

چمن گلی افزود: طبق قانونی که با تازگی ابلاغ‌شده است کارخانه‌ها و مراکز صنعتی می‌توانند مالیاتی را که به اداره امور مالیاتی می‌پردازند صرف تیم داری کنند که هم برند خوبی برای کارخانه است و هم هزینه مالیات پرداختی صرف تیم داری می‌شود.

سایت شعار سال، با تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 9 شهریور 97، کد مطلب: 1816457، www.tasnimnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۲
0
0
خصوصی سازی شاید به بهتر شدن شرایط برای ورزشکاران هم کمک بزرگتری کنه.
م.ا75
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۱
0
0
خصوصی سازی باعث پیشرفت نورزش میشه.فقط یه راهی میشه واسه فرار از مالیات م.ق71
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین