استاندار با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی باید به نسل جوان انتقال یابد و این نسل در جریان اقدامات و خدمات نظام قرار گیرد، اظهار داشت:جشن های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب باید با شکوه هرچه تمام تر و با حضور گسترده مردم برگزار شود.
وی اظهار داشت: باید تلاش شود تمامی اقشار تاثیرگذار جامعه به میدان بیایند و از ظرفیت هنرمندان برای بیان دستاوردهای انقلاب کمک گرفته شود.
زاهدی بر بهره گیری ازاقشار تاثیرگذار جامعه همانند اصناف، فرهنگیان، هنرمندان و ورزشکاران تاکید کرد و گفت: مدیران تلاش کنند برنامه ها و اقدامات انقلاب را به همه اقشار مردم ارتباط دهند.
استاندار گفت: باید یک نشست اجرایی تشکیل شود و در آن مسئولیت هریک از دستگاه ها مشخص و تقسیم کار شود تا بتوان نتیجه مناسبی به دست آورد.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 10مهر 1397 ، کدخبر: 759641، www.borna.news