پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۷۳۵۲۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹
کارشناس صنعت با اشاره به زیان‌دهی خودرسازان گفت: وقتی هزینه‌ها بالا است، حاشیه سود بسیار کم می‌شود و کیفیت خودرو را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.
شعارسال: امیرحسن کاکایی در پاسخ به این سؤال که وضعیت خودروها به لحاظ فنی چگونه است و افزایش قیمت دلار بر کیفیت خودروها و قطعات آن تأثیری دارد؟ گفت: واقعیت این است که با افزایش قیمت دلار، کیفیت در خودروها و قطعات آن پایین می‌آید؛ علتش هم این است که وقتی هزینه‌ها بالا رفته، سودآوری از بین رفته و شرکت‌های خودروساز زیان‌ده می‌شوند، بنابراین کیفیت دیگر اولویت نیست.

وی با اشاره به اتفاقاتی که در صنعت خودروی کشور به علت نوسانات ارزی می‌افتد، توضیح داد: نوسانات ارزی سبب می‌شود که حجم تولید خودرو پایین می‌آید، چراکه هیچ شرکتی حاضر نیست، با زیان خودرو تولید کند.

عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم‌وصنعت ایران ادامه داد: به‌زودی اگر این وضعیت ادامه پیدا کند و دولت راهی برای حل مشکلات به وجود آمده پیدا نکند کل تولید کشور در حوزه صنعت خودروسازی می‌خوابد.

وی بابیان اینکه کم شدن تیراژ تولید خودرو در کشور ازنظر کیفی یکسری تبعات دارد، افزود: وقتی هزینه‌ها بالا رود، روند تولید انبوه و تولید پیوسته با توقف روبه‌رو شود این امر باعث کاهش کیفیت خودروها خواهد شد.

کارشناس حوزه صنعت با توضیح اینکه همه انتظار دارند که با افزایش دلار بهره‌وری و کیفیت در صنعت بالا رود، گفت: به علت آنکه شرکت‌های صنعتی ما زیان‌ده شده به‌خصوص خودروسازی‌ها و قطعه‌سازان نه بهره‌وری و نه کیفیت در صنایع ما بالا نمی‌رود.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی قطعه‌سازان بزرگ زودتر از قطعه سازان معمولی کنار می‌کشند، تصریح کرد: در این شرایط احتمال دارد که حتی قطعه‌سازان بی‌کیفیت در صنعت ظاهر شوند، آن‌هایی که می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند؛ پس اینکه در شرایط فعلی کشور انتظار داشته باشیم کیفیت بالا رود اصلاً درست نیست.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری آنا ، تاریخ انتشار: 13 آذر 1397 ، کدخبر: 331225 ، www.ana.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
0
0
م.م77
مشکل اینه که این شرکت های با میدران بی کفایتشون خیلی راحت به خارجی ها اعتماد میکنن و هر دفعه هم ضرر میدن توی این قضیه باز هم ادم نمیشن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین