شعارسال: سید شهاب الدین چاوشی در آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان رباط کریم با بیان اینکه رفت و آمدهای مسئولان باید منشا تحول و تحرک باشد افزود: همه ما به این نظام و انقلاب تعلق خاطر داریم و سربازان این کشور محسوب می شویم و باید تلاش کنیم در هر مسئولیتی نقش خود را به بهترین شکل ایفا کنیم.
وی با بیان اینکه مسئولیت در نظام اسلامی یک وظیفه الهی شمرده می شود و اگر کسی جز این به آن بنگرد بازنده است تصریح کرد: هرکسی که شایسته تر از خودش را بشناسد و به نفع او کنار نرود از نگاه اعتقادی ما غاصب است.
وی یادآور شد: گردش نخبگان و ایجاد فرصت برای تمام کسانی که شایستگی و توانائی خدمت به نظام و کشور را دارند امری ضروری و بدیهی است.
معاون استاندار تهران با بیان اینکه در جمهوری اسلامی یکپارچگی حاکمیت بسیار مهم است گفت: جمهوری اسلامی یک مجموعه واحد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک منظومه است که اجزاء آن در کنار هم معنا پیدا می کنند و به همین خاطر در مکتب ما به وحدت، همدلی و یکپارچگی تاکید شده است.
چاوشی با اشاره به اینکه اعضای سه قوه در جمهوری اسلامی برای یک هدف و زیر یک پرچم خدمت می کنند افزود: اعضای جمهوری اسلامی ارتباط مستقیم و غیرمستقیم با ولایت فقیه دارند که در زمان غیبت امام زمان (عج) عهده دار زعامت امور مسلمین است.
وی تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی استقلال قوا یک نقطه قوت است اما استقلال قوا به معنی جداشدن از حاکمیت نیست و اینها هرسه در تعامل با هم می توانند نقش آفرین باشند.
چاوشی با بیان اینکه سه قوه تعامل و تداخل در امور یکدیگر را براساس قانون انجام می دهند خاطرنشان کرد: مجلس می تواند به وزیری رای بدهد یا او را استیضاح کند اما نمی تواند یک دهیار را جابجا کند بنابراین قانون باید رابط و خط مشی بین قوای سه گانه نظام را تعیین کند.
معاون استاندار تهران تاکید کرد: این دولت هیچ تعلق خاطری به هیچ یک از جریانات سیاسی ندارد و همه آن ها در این دولت عزیز و محترمند به شرطی که در چارچوب قانون اساسی و متعهد به الزامات قانون حرکت کنند.
در پایان این آیین از زحمات علی بیگی فرماندار پیشین شهرستان رباط کریم قدردانی و سعید بیات به عنوان سرپرست فرمانداری این شهرستان معرفی شد.
* در جابجایی فرمانداران خدا و مصلحت جامعه در نظرگرفته می شود
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران همچنین در آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان قدس با بیان اینکه همه ما سربازان نظام جمهوری اسلامی هستیم گفت: با برگزاری انتخابات عده ای از سربازان نظام برای استراحت و تجدید قوا کنار می روند و عده دیگری از نیروهای تازه نفس برای خدمت فراخوانده می شوند، پس چرا باید دودستگی ایجاد شود.
چاوشی با اشاره به اینکه در جابجایی فرمانداران باید خدا و مصلحت جامعه را در نظر گرفت افزود: نگاه وزارت کشور و استانداری این نیست که چه کسی اصولگرا و چه کسی اصلاح طلب است بلکه معتقدیم کسی که مسئولیت می گیرد باید از هر حیث خود را وقف نظام و کشور کند.
وی یادآور شد: در شهرستان 300 هزار نفری قدس، آسیب های اجتماعی مختلفی از جمله اعتیاد، طلاق، بیکاری و هجوم فرهنگی وجود دارد که برای کاهش آن ها کار بزرگی در پیش داریم.
چاوشی با بیان اینکه نگاه نمایندگان به مسائل باید ملی و مجموعه نگر باشد خاطرنشان کرد: نگاه های محلی و منطقه ای را باید از اذهان خود بزدائیم و سه قوه باید در کنار هم و برای هدفی واحد تلاش کنند.
معاون استاندار تهران گفت: میثاق ما با فرمانداران براساس نامه امام علی(ع) به مالک اشتر و مبنا و چارچوب ما محتوای این نامه است.
در پایان این آیین از زحمات حسین کاغذلو فرماندار پیشین شهرستان قدس قدردانی و محسن ضرغام به عنوان سرپرست فرمانداری این شهرستان معرفی شد.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: 2خرداد1395، کدخبر: 82084033: www.irna.ir
ن.ف83