پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۳۶۱۱
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۳
وزارت بهداشت ژاپن وجود یک ماده اسیدی سرطان زا به نام آکریلامید (Acrylamide) را در چیپس سیب زمینی تأیید کرد.

شعارسال: وزارت بهداشت ژاپن وجود یک ماده اسیدی سرطان زا به نام آکریلامید (Acrylamide) را در چیپس سیب زمینی تأیید کرد. این اسید سرطان زا هنگام سرخ کردن کربوهیدرات ها که دارای ترکیبات کربن ، اکسیژن و هیدروژن هستند، ایجاد می شود اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است .

هنگام سرخ کردن یک کیلوگرم چیپس سیب زمینی تا ۳۵۴۴ میکروگرم اکریلامید ایجاد می شود.

اما هنگام آب پز کردن مواد غذایی ، این اسید سرطان زا تولید نمی شود.بررسی وزارت بهداشت ژاپن نشان می دهد که به طور میانگین روزانه ۶۹ میکروگرم اکریلامید از راه مواد غذایی سرخ شده وارد بدن مردم این کشور می شود.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت گیل سداد، تاریخ انتشار: 23دی1397 ، کدخبر: 16941 : www.gilsadad.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین