پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۱۲۰۲۰
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۶
سیستم نحوه توزیع لاستیک به نرخ مصوب به گونه‌ای طراحی شده که به هیچ وجه مشکلات رانندگان را در زمینه کمبود لاستیک برطرف نمی‌کند.

شعار سال: رئیس اتحادیه رانندگان بخش مسافری شهرستان شهریار نحوه توزیع لاستیک به نرخ مصوب در بین رانندگان را غیرکاربردی توصیف کرد.

محسن رجبی به خبرنگار این شبکه خبری گفت: در حال حاضر نحوه توزیع لاستیک به نرخ مصوب در سازمان راهداری و حمل‌ونقل کشور به گونه‌ای طراحی شده که به هیچ وجه مشکلات رانندگان را در زمینه کمبود لاستیک برطرف نمی‌کند.

وی افزود: در این سیستم توزیع لاستیک به‌صورت کارکرد و براساس پیمایش 30 هزار کیلومتر است که نمی‌تواند مشکلات مربوط به لاستیک رانندگان اتوبوس را برطرف کند.

وی گفت: طبق این سیستم توزیعی، ممکن است به یک اتوبوس یک‌جا ۲۶ حلقه لاستیک تعلق بگیرد و به اتوبوس دیگر چهار حلقه که این گونه سهمیه‌بندی نه تنها پاسخگوی مشکلات رانندگان نیست بلکه به مشکلات آنان نیز افزوده است.

این فعال صنفی در بیان نواقص این نوع سهمیه‌بندی گفت: تعداد کمی از اتوبوس‌ها می‌توانند درصد پیمایش بالا مطابق آن‌چه در سیستم توزیع لاستیک تعریف شده است، داشته باشند به خصوص برای اتوبوس‌هایی که در مسیرهای کوتاه تردد می‌کنند، این مقدار پیمایش ممکن نیست.

او اظهار کرد: بر این اساس اتوبوس‌هایی که در مسیرهای کوتاه تردد می کنند و نیز برخی دیگر از خودروهای عمومی همچون مینی‌بوس‌هایی که پیمایش بالا ندارند از این سهمیه برخوردار نمی‌شوند.

رجبی گفت: همچنین در توزیع لاستیک برای مینی‌بوس‌های سرویس‌بر و مسیرهای کوتاه هیچ‌گونه سهمیه‌ای درنظر گرفته نشده در حالی‌که اکثر آنها دارای کارت هوشمند و ناوگان فعال هستند اما هیچ یک از سازمان‌های مربوطه پاسخگوی این مشکل آنها نیستند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت تین نیوز، تاریخ 13 خرداد 98، کد مطلب: 189564: www.tinn.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین