پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۹۴۹۴
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۲
دکتر وحید مفید مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: طی یک دهه گذشته میزان ایزومر ترانس روغن‌های خوراکی از سقف ۵۸ به ۲ درصد کاهش یافته است.

شعار سال:مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: طی یک دهه گذشته میزان ایزومر ترانس روغن‌های خوراکی از سقف ۵۸ به ۲ درصد کاهش یافته است.
دکتر وحید مفید اظهار کرد: با تجزیه‌وتحلیل بار بیماری‌ها و هزینه‌های کمرشکن نظام سلامت مشاهده می‌کنیم که ریشه اصلی اکثر آن‌ها، بیماری‌های غیر واگیر هستند و یکی از علل اصلی آن به بیماری‌های مرتبط  با تغذیه نامناسب بازمی‌گردد.
 
وی افزود: برنامه‌هایی که در چند سال گذشته برای اصلاح الگوی تغذیه‌ای از قبیل کمبود ید، آهن، اسیدفولیک ویتامین دی در کشور اجرایی و با غنی‌سازی فراورده‌های غذایی دنبال شد، نتایج مطلوبی داشت، درحالی‌که اگر این اقدامات پیشگیرانه انجام نمی‌شد الان علاوه بر عوارض آن با هزینه‌های کمرشکن درمانی این بیماری‌ها نیز مواجه بودیم.
 
مدیرکل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بابیان اینکه ایزومر ترانس روغن‌های خوراکی در اوایل دهه ۸۰، تا حدود ۵۸ درصد بود، اظهار کرد: میزان تمام اسیدهای چرب ترانس و اشباع روغن‌ها در سطح بالایی قرار داشت اما با اقدامات صورت گرفته در این سال‌ها میزان ایزومر ترانس به کمتر از ۲ درصد رسیده است که دستاورد بزرگی محسوب می‌شود.
 
وی با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت، عنوان کرد: باسیاست گذاری مناسب و همکاری صاحبان صنایع می‌توانیم با تغییرات مثبت نتایج خوبی در حوزه فراورده‌های غذایی ایجاد می‌شود.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات  برگرفته از پایگاه خبری ایفدانا،تاریخ انتشار:3شهریور1398،کدخبر:15937،ifdana.fda.gov.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین