
شعار سال:محمد امین سلیمی گفت: اکثر پروژه های واگذار شده از جمله قند یاسوج به ابر بدهکار بانکی واگذار شده است و باید دید که چگونه بانک مرکزی به اینگونه افراد که از قبل بدهکار بانکی بودند وام داده است.
شب گذشته برنامه جهان آرا به بررسی روند خصوصی سازی کارخانه جات و شرکت های بزرگ کشور پرداخت و در این برنامه تلویزیونی به موضوع کارخانه قند یاسوج نیز پرداخته شد.
محمد امین سلیمی سردبیر خبرگزاری دانشجو در این گفتگوی زنده تلویزیونی گفت:با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب سیاست های کلی خصوصی سازی را ابلاغ نمودند ویکی از اهداف آن گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظورتامین عدالت اجتماعی است و این موضوع هم مسئله بدی نیست چرا که مردم در عموم صنایع کشور شزکت میکنند و در آن سطح دارند و سطح اشتغال نیز بالا خواهد رفت.
سلیمی گفت: اتفاقات عجیبی در مسئله خصوصی سازی اتفاق افتاده است و مشخص نیست افراد و هیئت واگذاری شرکت های بزرگ و مادر به افراد خاص چه کسانی هستند؟
وی افزود: یک روند معلوم و مشخصی درواگذاری خصوصی سازی ها در مورد شرکت های بزرگ از جمله هفت تپه، قند یاسوج و شرکت های دیگر وجود دارد که و این ناشی از عدم تشخیص اهلیت افرادی است که شرکت ها به آن ها واگذار می شوند. چه کسانی در هیئت واگذاری اقدام به واگذاری شرکت ها و صنایع بزرگ به اینگونه افراد می کنند؟ در این هییت برخی از نمایندگان مجلس نیز عضو هستند.
سردبیر خبرگزاری دانشجو در مورد شرکت قند یاسوج تصریح کرد: الان دو نفری که موافق و حامی ابر بدهکار بانکی هستند که الان این کارخانه به او واگذار شده چه کسانی هستند؟ مطمئنا برخی از ناظرین هیئت واگذاری هستند.
محمد امین سلیمی گفت: اکثر پروژه های واگذار شده از جمله قند یاسوج به ابر بدهکار بانکی واگذار شده است و باید دید که چگونه بانک مرکزی به اینگونه افراد که از قبل بدهکار بانکی بودند وام داده است.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری صبح زاگرس،تاریخ انتشار:7مهر1398،کدخبر:137817،sobhezagros.ir