شعار سال: دراین لیست نام ربیعی در صدر جدول تغییرات قرار گرفته که بنا بر شنیده ها وزیرنفت بعدازظهر روز شنبه هفته گذشته با احضار ربیعی و ختلان به دفتر خود این مساله را اطلاع و خواستار خداحافظی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و جایگزینی فردی دیگر شده است.
این درحالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند در حال حاضر مدیران ارشد هلدینگ خلیج فارس به دنبال فردی هستند که با سیاستهای فعلی مخالفتی نداشته باشد و ترکیب اعضا تغییر چندانی نداشته باشد. براین اساس تا کنون دو تن از مدیران همراه خود را کاندید کرده اند. بنابر احتمالات مدیرعامل پتروشیمی آریاساسول یکی از افرادی است که ختلان و ربیعی بر سر او اتفاق نظر دارند و معتقدند با حضور وی تیم فعلی تغییری نخواهد کرد و عملا مدیریت فعلی حفظ خواهد شد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت نفتی ها، تاریخ 9 آذر 98، کد مطلب: 27175: www.naftiha.ir
مدیران هلدینگ خلیج فارس و پتروشیمی های زیر مجموعه هم اکنون در حال پاکسازی و سفید کردن مدارک پرداخت ها فاکتورهای خرید و قراردادها هستند.بهترین پتروشیمی های ایران را از زیرساخت نابود و خراب کردند آیا این خود خیانت به نظام نیست؟ متاسفانه جعفر ربیعی اهل مشهد و همشهری آقای رییسی است حالا دلیل عدم برکناری و فرصت پاکسازی کمی مشخص است ما به سید مرد خدا رای دادیم و بخاطر سر و سامام دادن به وزارت نفت و هلدینگ های خصولتی پتروشیمی رای دادیم که تمام متخصصان را یا به خارج از کشور فراری دادند یا اخراج کردند تا افراد و گماشته بیسواد خود را منصوب کنند تا بتواند بخورند و ببرند