پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۵۷۴۴۳
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۲
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه ظرفیت های معدنی استان برای سرمایه گذاری به درستی احصا و مشخص نشده است گفت: برای ورود بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در معادن استان می بایست اطلس معادن که دربرگیرنده ظرفیت ها و مزیت های سرمایه گذاری است تهیه شود.

شعارسال:محمدمهدی شهریاری در جلسه شورای معادن با بیان اینکه اشتغال و سودآوری در بخش معدن نیازمند تامین زیرساخت های لازم جهت مشارکت بخش خصوصی است افزود: متاسفانه تا به امروز به درستی از ظرفیت معادن در توسعه استان بهره گیری نشده است.

وی همچنین به موضوع تخریب کوه زنبیل ارومیه به عنوان یکی از نمادهای طبیعی شاخص استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه شاهد آن هستیم که برخی افراد و دستگاه ها با اخذ پروانه بهره برداری به بهانه برداشت مصالح کوه زنبیل را به تاراج برده و چهره این نماد شاخص را تخریب ساخته اند.

استاندار آذربایجان غربی گفت: دستگاه های مسئول با پیگیری این موضوع نسبت به فسخ پروانه های بهره برداری از کوه زنبیل ارومیه اقدام نمایند تا بیش از این به این نماد لطمه وارد نشود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 5 بهمن 1398، کدخبر: 955018 ، www.borna.news

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین