پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۶۰۵۹۵
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۴
احمد مسلمی رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی یادآور شد: تا زمانی که تجهیزات پزشکی زیر نظر سازمان غذا و دارو نرفته بود، آنقدر دچار مشکل نبودیم؛ ضمن اینکه دوره طلایی که تجهیزات پزشکی داشت زمانی بود که زیر نظر وزیر بهداشت بود اما از زمانی که تجهیزات پزشکی زیر نظر سازمان غذا و دارو رفت، این روند تغییر کرد.
شعارسال: رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی نسبت به اعطای مسؤولیت حق فنی تجهیزات پزشکی به داروسازان اعتراض کرد.
 
احمد مسلمی رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی در جلسه هم اندیشی با جمعی از دانشجویان، فارغ التحصیلان و استادان رشته مهندسی پزشکی در اعتراض به اعطای مسئولیت حق فنی تجهیزات پزشکی مراکز درمانی به داروسازان که در دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: تا سال 83 در ستاد وزارت بهداشت که قرارگاه تجهیزات پزشکی در آن وجود داشت، جمعاً دو تا سه کارشناس مهندسی پزشکی در آن فعالیت می‌کردند اما اکنون بیش از 150 کارشناس تخصصی داریم که 80 درصد آنها مهندسین پزشکی هستند.
 
وی افزود: باید مسئول فنی برای کنترل تجهیزات پزشکی نیز باشد و بحث مسئول فنی در سال 85 مطرح شده و آیین‌نامه تجهیزات پزشکی در سال 86 تدوین شد اما جنبه‌های حقوقی آن به جدیت جنبه فنی دیده نشد.
 
مسلمی یادآور شد: تا زمانی که تجهیزات پزشکی زیر نظر سازمان غذا و دارو نرفته بود، آنقدر دچار مشکل نبودیم؛ ضمن اینکه دوره طلایی که تجهیزات پزشکی داشت زمانی بود که زیر نظر وزیر بهداشت بود اما از زمانی که تجهیزات پزشکی زیر نظر سازمان غذا و دارو رفت، این روند تغییر کرد.
 
رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی تصریح کرد: اکنون بیش از 1200 مهندس پزشکی در بیمارستان‌ها فعالیت می‌کنند. پنج سال پیش سازمان غذا و دارو به وزیر بهداشت فشار آورد که تجهیزات پزشکی نیز تحت نظر ما قرار گیرد و تفاهم‌نامه‌ای نیز امضا شد. اکنون طرف حساب ما داروسازان هستند که هیچ اشرافی نسبت به تجهیزات پزشکی ندارند اما دو قطبی مهندسی پزشکی با داروسازان دو قطبی محکوم به شکست است.
 
وی با بیان اینکه بیش از پنج هزار شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند، گفت: حدود 300 شرکت دارویی داریم که 70 درصد تجارت دارو مربوط به دولت است؛ ضمن اینکه 99 درصد تولید تجهیزات پزشکی در بخش خصوصی است.
 
مسلمی با انتقاد از انتخاب داروسازان به عنوان مسئول فنی تجهیزات پزشکی، خاطرنشان کرد:‌ داروخانه‌ها حق فنی از هر نسخه دریافت می‌کردند اما دیوان این موضوع را باطل کرده است و حالا داروسازان وقتی نتوانستند این مشکل را حل کنند، به سمت تجهیزات پزشکی آمده‌اند.
 
رئیس انجمن صنفی متخصصان تجهیزات پزشکی با تأکید براینکه باید این موضوع از مسیر قانونی حل شود، گفت: ما نسبت به این موضوع اعتراض کرده‌ایم و پیگیر هستیم تا جلسه‌ای با وزیر بهداشت برگزار کنیم.
 

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از پایگاه خبری  تحلیلی   فانا ،تاریخ انتشار:  21 بهمن    1398،کدخبر:  25017   ،www.phana.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین