پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۱۵۹۵
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴
قیمت واقعی شکر در بازار با قیمت اعلامی توسط وزارت صمت، تفاوت های فاحشی دارد. طنز واقعی زیر، به این مهم پرداخته و چنانچه وزیر صمت قادر به حل آن نباشد، باید دیپلم خود را برای آموزش و پرورش پس بفرستد.

شعار سال :قیمت شکر در دنیا به دلیل رکود اقتصادی ۳۵درصد کاهش پیدا کرده و از ۳۴ به ۲۲ سنت رسیده است . دولت برای شکر سوبسید پرداخت می کند و با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می شود. یعنی کیلویی ۹۲۴ تومان . در حالی که قیمت شکر در بازار به ۸ هزار تومان رسیده است. حالا اگر خودمان برویم و شکر را با دلار آزاد ۱۶هزارتومانی بخریم برایمان ۳۵۲۰ تومن تمام می شود.
یعنی در حال حاضر شکر با دلار ۳۶هزار تومانی بدست مصرف کننده می رسد. در حالی که وارد کننده ارز ۴۲۰۰ تومنی می گیرد. این وسط چه کسی این سود شگفت انگیز را به جیب می زند؟
کجا می توانید سود ۸۰۰درصدی روی واردات کالای اساسی پیدا کنید؟

اختصاصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین