پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۲۸۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور از جمع زیان انباشته کل مجموعه صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی که به ۸۰ هزار میلیارد تومان رسید خبر داد.
شعار سال: دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور از جمع زیان انباشته کل مجموعه صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی که به ۸۰ هزار میلیارد تومان رسید خبر داد.
 
*** جمع زیان انباشته کل مجموعه صنعت خودرو
 
 آرش محبی نژاد در نشست خبری در خصوص اینکه قیمت‌گذاری دستوری خودرو تبعات زیادی دارد و از آن جمله، خودروسازان تولیدات قطعه‌سازان را با قیمت‌های درستی نمی‌خرند، اظهار داشت:
 
زیان انباشته یاد شده و در مقابل سود بالای ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های بالادستی و تولیدکنندگان مواد اولیه، یک عدم توازن و تعادل را به وجود آورده است.
 
یکی از درخواست‌های قطعه‌سازان‌، اصلاح قیمت قطعات با بالا یا پایین رفتن ۱۰ درصدی نرخ نهاده‌های تولید است.
 
با محاسبات این انجمن، اکنون قیمت قطعات خودرو باید به طور متوسط ۶۵ درصد افزایش یابد، اما قراردادهای بین خودروسازان و قطعه سازان به کندی در حال تعدیل است.
 
وی با اشاره به اینکه قراردادهای قطعه‌سازان و خودروسازان ناعادلانه است و تاکنون در دوره حضور سه وزیر درخواست تعدیل قراردادها عنوان شده، اما ترتیب اثری داده نشده است، گفت:
 
 التهاب اکنون بازار خودرو و شکاف شدید قیمت‌های خودروساز و بازار، نتیجه تصمیمات غلط در حوزه قیمت است که سبب شده قطعه‌ساز و خودروساز با زیان تولید کنند و عرضه خودرو نیز ناکافی باشد.
 
مجتبی نژاد ارائه مشوق‌های صادراتی برای صادرات به کشورهای همسایه و منطقه با جمعیت ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون نفری و حضور در این کشورها را خواستار شد و افزود:
 
به این منظور رایزنی های سیاسی برای کمک به شکوفایی اقتصادی مورد نیاز است.
 
همه این مشکلات به دلیل تفرقه در مجموعه حاکمیتی دولت، مجلس و قوه قضائیه است، در این راستا ایجاد کمیته ملی خودرو با عضویت همه ارگان‌های تصمیم‌گیر پیشنهاد می‌شود به ‌طوری که همه مصوبات این کمیته، فراقوه‌ای و لازم‌الاجرا باشد.
 
*** در خواست انجمن صنایع همگن نیرو محرکه
 
دبیر انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو در پایان با اشاره به نیاز سالیانه ارزی صنعت خودرو و قطعه‌سازی که حدود چهار میلیارد دلار است پیرامون درخواست انجمن، اظهار کرد:
 
درخواست این انجمن برای اجازه یک میلیارد دلار واردات بدون انتقال ارز و بدون ذکر منشا، کمتر از دو درصد نیاز ارزی کشور است که نصف قاچاق دو میلیارد دلاری قطعات خودرو در سال ۹۸ است.
 
به گزارش خبرگزاری صنایع، اکنون از حدود یک هزار و ۲۰۰ قطعه‌ساز رسمی فعال در رده‌های ۱، ۲ و ۳ با جمعیت حدود ۵۵۰ هزار نفری، نزدیک به ۴۰۰ واحد تعطیل و ۳۰۰ واحد نیمه تعطیل نیمه تعطیل هستند.
 
کل مطالبات زنجیره تامین داخلی از خودروسازان به بیش از ۳۴ هزار میلیارد تومان رسیده که بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان آن مطالبات معوق است.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  خبرگزاری  صنایع  ، تاریخ انتشار: 7 مهر  1399  ، کدخبر:219474    ،www.sanayepress.com
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
0
0
واقعا میشه این برداشت رو کرد که وقتی این ها به مردم نارو میزنن و برای ماشین دار کردنشون این همه اینارو ازار میدن الان خودشون دچار این بحران شدن؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین