پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۶۷۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
علامه جعفری با اشاره به برخورد یکسان حضرت امیر(س) نسبت به ابن ملجم و امام حسین(ع) نسبت به شمر می گوید: این است معنای این که انگیزه انسان واقعا انگیزه خدایی باشد، در زندگانی، دیگر نه محدود فکر می کند، نه زندگی اش را محدود می بیند و نه ناملایمات، روح او را متلاشی می کند.

شعار سال: علامه جعفری در کتاب امام حسین شهید فرهنگ پیشرو انسانیت چنین آورده است:

شب بود و پسر ذی الجوشن شقی‌ترین مرد تاریخ، که این داستان زیر سر اوست و به آن وضع رساند - والا ابن زیاد را می‌شد قانع کرد، به شک هم می‌افتاد - همان گونه که به شک هم افتاد - از نزدیکی‌های چادر‌های این لشکریان ابدیت عبور می‌کرد. مسلم بن عوسجه آن جا ایستاده بود، گفت: یا اباعبدالله، این شمر است که از این نزدیکی رد می‌شود. اجازه بدهید من با همین تیری که در دست دارم، همین جا او را بکشم. چرا او این اجازه را خواست؟ زیرا شمر زیربنای این حادثه خونین بود. منطق ما چه می‌گوید: منطق ما می‌گوید معطل نکن، اما منطق حرکت الهی می‌گوید: قصاص قبل از جنایت نمی‌شود. این منطق کسی است که حرکت او برای خداست. این شخص {امام حسین (علیه السلام) } مزه دیگری از زندگی فهمیده است. {این است که در پاسخ به مسلم بن عوسجه می‌گوید:} جنگ شروع نشده است و ما نمی‌توانیم پیشدستی بکنیم.

هنوز جنایتی روی نداده است. طرفین هنوز قیافه صددرصد جنگی از نظر رسمی بر خود نگرفته اند؛ و شمر رد شد و رفت.

چنان که علی بن ابی طالب (علیه السلام)، ابن ملجم را رد کرد و رفت. علی بن ابی طالب (علیه السلام) وقتی به ابن ملجم نگاه می‌کرد که عبور می‌کرد، می‌گفت:

ارید حیاته و یرید قتلی

عذیرک من خلیلک من مراد

من زندگی این مرد (ابن ملجم پلید) را می‌خواهم، او کشتن مرا. عذر این دوست مرادی ات را در این مقابله به ضد برای من بازگو کن.

این‌ها می‌توانند قانون بسازند و به بشر راه را نشان بدهند، زیرا راه را می‌شناسند. حضرت {علی} فرمود: من چه کنم؟ من به او چه بگویم که او (ابن ملجم) را بکشم؟ قصاص قبل از جنایت! عین مکتب را ببینید. مکتب یکی است. شب عاشورا، عین همین قضیه درباره مسلم بن عوسجه است. واقعا داستان عجیبی است!

این است معنای حرکت الهی! این است معنای این که انگیزه انسان واقعا انگیزه خدایی باشد، در زندگانی، دیگر نه محدود فکر می‌کند، نه زندگی اش را محدود می‌بیند و نه ناملایمات، روح او را متلاشی می‌کند.

الا ان اولیاءالله، لا خوف علیهم و لا هم یحزنون (۱)

آگاه باشید که دوستان خدا، نه ترسی باشد بر ایشان و نه اندوهناک می‌شوند.

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از  سایت خبری جماران، تاریخ انتشار 17 مهر    99، کد خبر:   1203628، www.jamaran.news

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۸
0
0
چقدر از این معارف و معنی ها دور شدیم..چقدر نیاز داریم تا یکی باشه بهمون یاداوری کنه... مخصوصا تو کرونا که از این مجالس کمتر میریم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۷
0
0
در راستای مجاهدت های امام حسی و رفتار هاش و کنش های جنگی و غیر جنگیش اگر مطالعه کنی مو به تنت سیخ میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین