پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۱۴۶۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۰
شواهد و مدارک حاکی از این است که اظهارات مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با نرخ‌های بازار فاصله دارد.
شعار سال: چهاردهم آبان ماه امسال بود که کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره توزیع و مصرف گاز مایع در کشور، گزارشی را ارائه کرد؛ اما شواهد و مدارکی رسیده که نشان می‌دهد، ویس کرمی یا از حقیقت مطلع نبوده یا تمایلی به گفتن آن نداشته است.

صف‌های خرید سیلندر گاز مایع در استان تهران!

ویس کرمی گفته بود که در هیچ جای کشور صفی برای خرید گاز مایع بسته نمی‌شود، این در حالی است که بنابر شواهد میدانی، حتی در برخی شهرستان‌های استان تهران هم برای خرید این محصول صف بسته می‌شود. به عنوان مثال، درست روز قبل از انجام این مصاحبه، ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت شهرستان پاکدشت از توابع استان تهران، گزارشی از عملکرد خود را به همراه چند نکته برای مدیر بالادستی خود در سازمان صمت استان تهران ارسال کرده که نشان می‌دهد، نه تنها هنوز مشکل استان‌های کم برخوردار در تهیه گاز مایع حل نشده، بلکه پرجمعیت‌ترین استان کشور هم در این باره مشکل دارد.

در چهارمین بند از نامه ارسالی ریاست سازمان صمت شهرستان پاکدشت به ریاست سازمان صمت استان تهران نوشته شده: «طی هفته‌های گذشته، کمبود و کاهش عرضه سیلندر ۱۱ کیلویی گاز مایع موجب ایجاد صف‌های طویل در برخی مناطق شهری و روستایی گردیده بود که با پیگیری‌های به عمل آمده و افزایش عرضه و کنترل و نظارت خوشبختانه مشکل تا حد زیادی رفع گردیده است.» و این یعنی هنوز این شهرستان با مشکل کمبود گاز مایع مواجه است.

تصویر این نامه در پی تذکر نماینده شهرستان پاکدشت در مجلس شورای اسلامی به رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران درباره کمبود یکسری از کالا‌های اساسی در این شهرستان منتشر شد.

نرخ سیلندر‌های بازار بالاتر از نرخ مصوب

ویس کرمی در بخش دیگری از این گفتگو درباره نرخ گاز مایع هم گفته بود: نرخ این سوخت را سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مشخص می‌کند که اکنون برای هرکیلوگرم گاز مایع، ۲۳۰ تومان در نظر گرفته و با احتساب هزینه‌های شارژ سیلندر، حقوق کارکنان، حمل و نقل و سایر هزینه‌های جانبی، قیمت یک سیلندر ۱۱ کیلوگرمی را ۹۷۰۰ تومان اعلام کرده است.

این در حالی است که پیام‌های مردمی، قیمت‌های ۲ تا ۳ برابری این سیلندر‌ها را در بازار نشان می‌دهد.

نکته قابل توجه دیگر در این درخواست‌های مردمی این است که از سیستان و بلوچستانی که آقای مدیرعامل مدعی برطرف شدن مشکل کمبود گاز مایع آن شده بودند هم، اعتراضاتی به این مصاحبه رسیده است چرا که هنوز داستان تشکیل صف‌های طولانی در این استان اتمام نیافته است.

سدفی که نارکارآمد است

امروزهم خبر رسیده که رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوشاب از عملکرد مسئولان برای تامین سوخت مورد نیاز مردم روستا‌های محروم خوشاب گلایه دارد، چرا که سرمای هوا، مبارزه با کرونا را سخت‌تر کرده است.

یکی از روستاییان در شهرستان خوشاب گفته است، علی رغم ثبت‌نام در سامانه سدف، مسئولان بیان می‌کنند باید آمار شما به ۶۰ نفر برسد تا به روستای نوده انقلاب سوخت بدهیم و برای دریافت سهمیه گاز هم، کپسول‌های گاز را به یکی از توزیع کنندگان در نوده انقلاب می‌دهند و بعد از حدود ۱۰ روز انتظار، گاز مایع دریافت می‌کنیم!

مردم روستانشین و اهالی شهر تازه تأسیس نوده انقلاب، مشکل اصلی خود را بعد از ثبت‌نام موفق در سامانه سدف دانسته و بیان کرده اند که بعد از این مرحله، باید گالن به دست، دنبال شعب نفت در روستا‌هایی باشیم که گازکشی نشده‌اند و با تحمل کرایه و هزینه‌های اضافی، نزدیکترین شعبه روستایی که سوخت دارد را پیدا کنیم!

آیا واقعا گاز مایع برای استفاده به عنوان سوخت خودرو خطرناک است؟

بخش پایانی گفت و گوی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز به گلایه‌های وی از مصرف غیراستاندارد گاز مایع (LPG) به عنوان سوخت خودرو‌ها اختصاص داشت؛ اما آیا واقعا مصرفی که با گران شدن بنزین میان مردم افزایش یافت و نهاد‌های دولتی آن را غیراستاندارد می‌دانند، واقعا استاندارد نیست؟


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ انتشار: ۲۳آبان ۱۳۹۹، کد خبر: ۷۵۵۲۵۳۹، yjc.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
0
مردم ایران سه نیاز اساسی برق و اب و گاز دارن که الان حدود 40 ساله نتونستیم این مشکلات رو اونطورکه باید حل کنیم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
0
0
اين حق مردمي نيست كه جانانه با جان و مال خودشون پشت اين حكومت ايستادگي كرد و ميكنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین