پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۱۳۴۵۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵
باز هم طرح‌های گل درشت و ناقص و باز هم صدای اعتراض رسانه. آقایان گویا آنقدر از ماشین شخصی استفاده کرده اند که نمی‌دانند اتوبوس‌ها تقریبا در ۸۰ درصد مواقع سال، بخشی از مسافران خود را از مسافران به اصطلاح تو راهی تکمیل می‌کنند. سوال اینجاست که چطور سلامت این دسته از مسافران، کنترل می‌شود؟

شعار سال: داریوش باقر جوان مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای با بیان اینکه از امروز (دوشنبه) تمامی شرکت‌های حمل‌ونقلی به نرم‌افزار استعلام بیماران کرونایی متصل شده‌اند، گفت: هیچ شرکت و یا راننده‌ای حق ندارد بدون استفاده از این اپلیکیشن مسافری را سوار کند.

باقر جوان با بیان اینکه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این زمینه اقدامات بسیار گسترده‌ای انجام داده و بخشنامه‌هایی هم در این زمینه صادر کرده است، گفت: با توجه به آنکه بسیاری از مسافران اتوبوس‌های بین شهری در طول مسیر سوار می‌شوند، بنابراین باید راننده اتوبوس در هنگام سوار شدن کد ملی مسافر را دریافت و بلافاصله استعلام کند و در صورتی که تست کرونا مسافر منفی باشد و در سامانه به عنوان بیمار شناخته نشده باشند، راننده می‌تواند اجازه دهد که مسافر سوار اتوبوس شود.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافری اظهار کرد: در صورتی که رانندگان اتوبوس در این زمینه اقدامات لازم را انجام ندهند، مجازاتی از جمله یک سال لغو مجوز رانندکی و همچنین جریمه‌های نقدی برای آنان در نظر گرفته می‌شود.

باقر جوان اظهار کرد: ابزارهای جریمه‌ای بسیار زیادی در این زمینه در نظر گرفته‌ایم و با توجه به اینکه محدودیت‌های تردد تشدید شده‌اند، بنابراین استفاده از ناوگان عمومی حمل‌ونقل جاده‌ای افزایش یافته و در نتیجه باید با اقدامات و تدابیر لازم اجازه گسترش ویروس کرونا را ندهیم.

او با تاکید بر اینکه تمامی رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقلی موظف هستند تا پیش از سوار شدن مسافر با دریافت کد ملی از کرونایی نبودن مسافر مطمئن شوند، افزود: در صورتی که راننده و یا شرکت متخلف این اقدام را انجام ندهد مجوز فعالیت این شرکت لغو و راننده هم یک سال محروم می‌شود.

باقر جوان بیان کرد: تا زمانی که رانندگان و یا شرکت‌ها به این سامانه متصل نشده‌اند حق سوار کردن مسافر را ندارند و باید در اولین فرصت اقدام به دریافت این سامانه کنند.

مدیر کل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری بیان کرد: سازمان راهداری و حمل‌ونقل مسافر با راه اندازی سامانه و وب سایت استعلام مسافر در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده است.

او با اشاره به اینکه رانندگان می‌توانند با مراجعه به سایت استعلام کرونا به نشانی Www.safarvip.com پیش از سوار شدن مسافران کد ملی آن‌ها را دریافت کنند، افزود: هم اکنون این سامانه راه اندازی شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و تمامی شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری هم مانند هواپیما و اتوبوس به این سامانه متصل شده‌اند و از ورود بیماران کرونایی به این بخش جلوگیری می‌شود.

جدول استعلام وضعیت سلامت مسافران به تفکیک ناوگان عمومی جاده‌ای

فروش بلیت اتوبوس رو نظارت می‌کنید، مسافران تو راهی را چطور؟

 

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایران آنلاین، تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹، کد خبر: -، ion.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
برای چی یه اوتوبوس باید تو راه مسافر بگیره وقتی ظرفیت خودش رو از مبدا پرکرده؟ خیلی بی قانونی میکنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
اینم بی فکری دولت هست انگار اصلا اتوبوس سوار نشدن و تیپ شخصیتی راننده ها رو نمی‌دونن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
به هیچ نباید این اتوبوس ها مجاز باشن که بین راه مسافر سوار کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
0
0
اتوبوس ها الان تو این شرایط کرونایی به هیچ عنوان جای امنی برای رفت و امد ها نیستن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین