پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۳۱۷۸۱۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۹
یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ با بیان اینکه در لایحه بودجه ۱۴۰۰، مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای واردات خودرو پیش‌بینی شده، گفت که با توجه به عملکرد گذشته و چشم انداز سال آتی، وصول این ردیف درآمدی بعید و دور از دسترس به نظر می‌رسد.
شعار سال: یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ با بیان اینکه در لایحه بودجه ۱۴۰۰، مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای واردات خودرو پیش‌بینی شده، گفت که با توجه به عملکرد گذشته و چشم انداز سال آتی، وصول این ردیف درآمدی بعید و دور از دسترس به نظر می‌رسد.

مجتبی توانگر درباره وضعیت واردات خودرو در بودجه ۱۴۰۰ گفت: حقوق ورودی خودرو در لایحه بودجه ۱۴۰۰ بخش قابل توجهی از درآمد‌های گمرک را در سنوات قبل به خود اختصاص داده و پیش‌بینی بودجه‌ای این رقم در سال۹۸ نیز، ۵۶۰۰میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: با عنایت به منتفی شدن واردات خودرو در سال مذکور، وصولی این ردیف درآمدی در سال۹۸، تنها ۱۱ درصد پیش بینی بوده و با توجه به ادامه دار شدن موضوع عدم واردات خودرو در سال۹۹، در این سال رقمی در بودجه پیش‌بینی نشده و وصولی این ردیف درآمدی نیز تنها ۸۵ میلیارد تومان و آن هم بابت ترخیص‌های معدود واردات سال‌های پیشین بوده است.  

نماینده تهران در مجلس اضافه کرد: در بودجه۱۴۰۰، برای این ردیف درآمدی، مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که با توجه به عملکرد گذشته و چشم انداز سال آتی، وصول این ردیف درآمدی در صورت ادامه روند کنونی و تعداد اندک خودرو‌های موجود در گمرک، بعید و دور از دسترس به نظر می‌رسد. چرا که با فرض محاسبه نرخ دلار با عدد ۲۰۰۰۰ تومان، رقم پیش‌بینی شـده برای این ردیف درآمدی، معادل ۱۰۰ میلیون دلار خواهد شد.

توانگر تصریح کرد: تحقق این درآمد با فرض اعمال حقوق گمرکی ۵۰ درصدی، مسـتلزم واردات خودرو در حدود ۳۰۰ میلیون دلار طی سال ۱۴۰۰ است.  

وی همچنین یادآور شد: با توجه به متوسط قیمت ۱۵هزار دلاری قیمت هر خودرو وارداتی، کل خودرو‌های وارد شده نهایتا ۲۰۰۰۰ دستگاه خواهد بود که این تعداد خودرو در گمرکات کشور موجود نیست که در صورت ادامه‌دار بودن عدم واردات خودروی جدید، ممکن است سیاست تغییر تعرفه واردات ۲۷۸۳ دستگاه خودرو‌های موجود در گمرک، مدنظر قرار گرفته باشد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از ایسنا، تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹، کدخبر:۹۹۰۹۲۶۲۰۶۶۸، isna.ir
اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۹
0
0
اگر .اردات خودرو در ايران ازاد بشه به سال نكشيده ايران خودرو بهترين خودرو هارو توليد ميكنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۹
0
0
واردات خودرو اتفاقا اين همه كارگران رو از كار بيكار ميكنه و خودروسازي داخل از هم ميپاشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین