سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید / سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید
بارها و بارها گلایه نموده و هشدار داده بودیم که نحوه انتخاب سفرای ایران در سایر کشورها، تابع نوعی سفارش محوری محفل گرا و رفاقتی است. اما کسی نشنید و توجه نکرد. سفیر شدن متاسفانه تبدیل بنوعی رانت در کشور شده است و شایسته سالاری کمترین جایگاهی در این حوزه ندارد. حال ابوالفضل ظهرهوند، سفیر اسبق ایران در افغانستان و ایتالیا در گفتگو با رسانه، از واقعیتهایی که میگوید که بارها توسط ما تذکر داده شده بود.
شعار سال:ابوالفضل ظهرهوند، سفیر اسبق ایران در افغانستان و ایتالیا در گفتگو با «نود اقتصادی»: سفرای ما معمولا کمتر با مباحث اقتصادی آشنا هستند و تجربه این کار را هم ندارند./ ماموریتهای وزارت خارجه اقتصادی نیست، نگاه ما در سیاست خارجی به اقتصاد ضعیف است.