ملانوروزی ادامه داد: تحول جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر از سال گذشته با برداشتن مرزهای بین رشتههای هنری و محوریت نگاه معاصر و خلاقانه، اتفاق خوشایندی است و امیدواریم با آسیبشناسی دوره قبل و تاکید بر کیفیت آثار با توجه به رویکرد جشنواره، نهمین دوره جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با آثار حرفهایتر و کیفیتر برگزار شود.
مجتبی آقایی دبیر نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر نیز در این جلسه گفت: جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر به عنوان رخدادی اصیل و هنری با برنامه ریزی مناسب در این دوره میبایست به یک مناسبت و جشن ملی تبدیل شود و به صورت یک جریان متحدالشکل نقش پررنگتری در فضای هنری داخلی و بینالمللی داشته باشد.
وی افزود: برگزاری نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر در موزه هنرهای معاصر تهران با توجه به رویکرد معاصر و معرفی ایدهها و آثار خلاقانه، نقش موثری بر ارتقای کیفیت جشنواره امسال دارد.
دبیر نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر با بیان گزارشی از روند امور این دروه جشنواره گفت: جشنواره تجسمی فجر در حال تبدیل شدن از یک جریان رقابتی به یک جریان تعاملی است.
در این جلسه مقرر شد با توجه به آثار و سوابق هنری و حرفهای، حضور هنرمندان حرفهای خارجی در شورای هنری جشنواره بررسی شود.
نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر از سوی دفتر هنرهای تجسمی با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر بهمن ماه سال جاری در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار خواهد شد و هنرمندان، پژوهشگران و متقاضیان میتوانند تا ۲۱ آذرماه در سایت جشنواره ثبت نام و آثار خود را ارسال کنند.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار 5 آبان 95 ، کد مطلب: 422714 www.ilna.ir