پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۵۷۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۲
دنیای مجازی به موازات دنیای حقیقی ایجاد شده است. طبیعتاً هر اقدام و رفتاری که بخواهد مزیت اصلی دنیای مجازی را خدشه‌دار کند مردود است و حتماً کارآمد نخواهد بود. به همین دلیل است که ما معتقدیم طبقاتی کردن اینترنت و ایجاد امکان دسترسی به برخی پلتفرم‌ها برای گروهی از کاربران، در کنار اعمال محدودیت دسترسی برای دیگران( محدودیت و فیلترینگ فراگیر) ، یک تصمیم صد درصد غلط است.سازمان به دنبال رفع مشکلات فوری و فوتی شرکت‌هاست، اما موضعش در مورد اینترنت و VPN طبقاتی شفاف است؛ یک مخالفت صریح.

شعار سال:بیش از سه ماه از آغاز محدودیت‌های اینترنتی گذشته و نارضایتی عموم مردم و کسب و کار‌های آسیب‌دیده روز به روز بیشتر می شود. به ویژه در روز‌های اخیر که شایعات و شنیده هادر مورد اینترنت و VPN طبقاتی از سوی اتحادیه فناوران رایانه افشا شده و به بلاتکلیفی اعضای صنف دامن زده است.هرچند وزیر ارتباطات هم اعلام کرده که چیزی به نام اینترنت طبقاتی نخواهیم داشت.

نظام صنفی رایانه‌ای: اینترنت و VPN طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم

با این حال رئیس هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفتگو با روابط عمومی سازمان می‌گوید سازمان به دنبال رفع مشکلات فوری و فوتی شرکت‌هاست، اما موضعش در مورد اینترنت و VPN طبقاتی شفاف است؛ یک مخالفت صریح.

نظام صنفی رایانه‌ای: اینترنت و VPN طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم

حسین اسلامی، رئیس هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه در این باره می‌گوید: «موضع صنف مشخص است. هم در بیانیه سازمان و هم در نامه‌ای که به صورت مشترک با چند تشکل برای رئیس‌جمهور ارسال کردیم، دسترسی آزاد به اینترنت و گسترش زیرساخت‌های لازم به آن را مطالبه کردیم.»
او معتقد است در شرایط بحرانی که بدون حکم قاضی و بدون مستندات قانونی و البته با تصمیم مجموعه‌های امنیتی محدودیت‌هایی به صورت موقت ایجاد شده و قابل رفع است، انتظار این است تا با رفع مسائل امنیتی شرایط به سرعت به پیش از شهریور امسال بازگردد؛ «در این مدت بحرانی اگر برخی شرکت‌ها در برقراری ارتباط با مخاطبان شان در خارج از کشور مسئله داشته باشند، یا در ارائه خدماتی که باید در داخل کشور ارائه دهند مشکلاتی دارند، وزارت ارتباط موظف است حتی شده به صورت موقت این مشکلات را حل کند. در این راستا هر درخواستی هم که به سمت ما آمده، تمام تلاش مان را برای اینکه مشکل را به صورت مقطعی حل کنیم، کرده‌ایم و این را وظیفه صنفی خود می‌دانیم.»

نظام صنفی رایانه‌ای: اینترنت و VPN طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم

نظر قطعی صنف دسترسی آزاد اینترنت برای عموم مردم است
اسلامی تاکید می‌کند نباید این دو موضوع با یکدیگر خلط شود: «نظر قطعی صنف دسترسی آزاد اینترنت برای عموم مردم است. ما اینترنت طبقاتی و وی‌پی‌ان طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم. محدودیت‌هایی که در تمام نقاط دنیا برای حفظ حریم خانواده‌ها و سایر مسائل اخلاقی لحاظ می‌شود برای ما هم قابل درک است. اما واقعیت این است که بازگشت به دوران پیش از شهریور ماه درخواست حداقلی ماست، این موضع شفاف صنف است. موضوعی که در صحبت‌های رئیس‌جمهور هم مشهود بود که گفته بودند صحبت‌هایشان در مورد فضای مجازی در دوران انتخابات را فراموش نکرده‌اند. ضمن اینکه امروز هم وزیر ارتباطات اعلام موضع کرد که اینترنت طبقاتی وجود ندارد و این را می‌شود به فال نیک گرفت.»

او با بیان اینکه متاسفانه محدودیت‌های اینترنتی به موضوعی فرسایشی تبدیل شده است، می‌گوید: «وظیفه ما کمک به تمامی کسب و کارهاست، اما برخی به کمک فوری و بیشتری برای زنده ماندن نیاز دارند؛ به نوعی به یک تنفس مصنوعی. اما تا زمانیکه محدودیت‌های اینترنتی برای عامه مردم رفع نشود، مشکل اقتصاد دیجیتال هم حل نمی‌شود. عامه مردم با پلت‌فرم‌ها در ارتباطند و به همین دلیل درخواست انحصار اینترنت یا وی‌پی‌ان طبقاتی برای اعضای نصر را اقدام درستی نمی‌دانیم.»

نظام صنفی رایانه‌ای: اینترنت و VPN طبقاتی را ذره‌ای قبول نداریم

او در مورد اقدامات انجام شده توسط صنف می‌گوید: «نامه‌ای که به رئیس‌جمهور ارسال کردیم برای دو وزیر اطلاعات و کشور فرستاده شد. رونوشت‌هایی هم برای وزیر ارتباطات و سایر مقامات مسئول ارسال شده است. ما از این دو مرجع-وزیر اطلاعات و وزیر کشور- پیگیر هستیم. اما پیگیری‌ها ما به ارسال یک نامه ختم نشده است. با وزیر ارتباطات، وزیر صمت، رئیس مجلس شورای اسلامی و بسیاری از نهاد‌های نظارتی و امنیتی جلسات حضوری و مذاکره متداوم و پی‌درپی داشته و خواهیم داشت.»
اسلامی با اشاره به برخی اقدامات مبنی بر اینکه اگر پلتفرم‌ها مصوبه شورای عالی فضای مجازی مبنی بر حضور نماینده پلتفرم‌ها را اجرا نکنند، احتمال اینکه این مسیر موقتی و محدودیت‌هایی که بر اساس همین مصوبه ایجاد شده است دائمی شود، بیان می‌کند: «این اقدام کمکی به شرایط کشور نمی‌کند. چیزی که می‌تواند کسب‌وکار‌ها را نجات دهد، یک تنفس مصنوعی نیست، بلکه تنفس طبیعی در فضای رقابتی با حضور پلتفرم‌های خارجی است.»

رئیس هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران تاکید می‌کند: «ما قطعا به کسب و کار‌ها کمک می‌‎کنیم، مثلا اگر کسب و کاری نامه درخواست داده تا IP مرتبط با فعالیت‌های شرکتش باز شود، پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم. بعد از این هم اگر کسی چنین درخواست‌هایی داشته باشد با دبیرخانه سازمان مکاتبه کند و حتما برای رفع مشکل شان پیگیر خواهیم بود. اما این درخواست عمومی صنف نیست. تنها رفع مشکل حاد یک کسب و کار در حال آسیب است. همان تنفس مصنوعی و چنانچه گفتم انتظارمان از حاکمیت بیش از این کمک‌های موقتی است.»
اسلامی در مورد اقدامات بعدی صنف و مدت زمان در نظر گرفته شده برای پاسخگویی حاکمیت به پیگیری‌های انجام شده هم توضیحاتی می‌دهد: «به زودی جلسه‌ای با حضور تشکل‌هایی که نامه ارسال شده به رئیس جمهور را امضا کردند و همچنین سایر تشکل‌های همسو با حضور اصحاب رسانه خواهیم داشت. چنانچه پیش از این هم تریبون صنفی در راستای همین موضوع از سوی سازمان برگزار شده بود. تلاش ما این است تا پایان امسال به نتیجه مطلوبی برسیم.»

توضیحات تکمیلی برای فهم بیشتر خبر:

در 22 تیرماه 1399 در نامه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی نظرات پیشنهادی سازمان نظام صنفی در مورد تقنین قوانین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به مجلس ارسال شد. سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نظرات پیشنهادی خود در خصوص تقنین قوانین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در قالب یک سند به مجلس یازدهم ارسال کرده، اما گویا کمترین توجهی بدان نشده است. چرا که اگر مورد توجه قرار می‌گرفت، در مدت دو تا سه سال، باید زیر ساخت‌های لازم در مباحثی همانند پلتفرم‌های داخلی، موتور جستجو‌های بومی، شبکه‌های اجتماعی و مواردی همانند تحقق پیدا می‌کرد. واقعا مسئول این حد بد سلیقه گی و سو تدبیر کیست؟ آقایان ماهی چقدر از بیت المال حقوق می‌گیرند؟ تاسف ، تاسف ، تاسف.

پیشنهادات سازمان نظام صنفی رایانه اي در خصوص تقنین قوانین حوزه ICT (دانلود)

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از ایتنا( بازخوانی صائب خبر). منتشره در 14 دی ماه 1401. کدخبر: - ( کد بر صائب 57070395) .https://sayeb.ir./ سایر منابع .

اخبار مرتبط
برچسب ها: سازمان نظام صنفی رایانه ، موضع مان شفاف و مخالف تصمیم دولت هستیم ، مخالفت با محدودیت اینترنت ، محدودیت اینترنت و نقض قانون اساسی ، محدودیت اینترنت و نقض حقوق عمومی ، محدودیت اینترنت و نقض حقوق شهروندی ، محدودیت اینترنت ونقض حقوق بشر ، محدودیت اینترنت و نقض آزادی بیان ، محدودیت اینترنت و نقض شفافیت و پاسخگویی ، محدودیت اینترنت و نقض حق دسترسی به اطلاعات ، اینترنت و VPN طبقاتی ، گسترش اینترانت ، محدودسازی اینترنت بدون حکم قضایی و صرفا مصلحت امنیتی ، دسترسی آزاد به اینترنت ، فرسایشی شدن بحث طرح صیانت و محدودیت اینترنت ، موضع گیری سازمان نظام رایانه ای کشور ، سازمان نظام رایانه ای کشور چیست ، سازمان نظام رایانه ای کشور کجاست ، وظایف سازمان نظام رایانه ای کشور ، نامه سازمان نظام رایانه ای به رئیس جمهور ، نامه سازمان نظام رایانه ای به وزیر کشور و وزیر اطلاعات ، نامه سازمان نظام رایانه ای به مجلس ، از طرح ناکارآمد صیانت تا محدودیت در پلتفرم ها ، از طرح ناکارآمد صیانت تا اینترنت طبقاتی ، طرح صیانت و محدودیت پلتفرم ها ، طرح صیانت و اینترنت طبقاتی ، حسین اسلامی رئیس هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ، اینترنت طبقاتی چیست ، انکار و رد اینترنت طبقاتی ، اینترنت طبقاتی و فیلترینگ غیر همسان ، احساس نابرابری با اینترنت طبقاتی ، خشم عمومی با اینترنت طبقاتی ، اضطرارهای امنیتی و اینترنت طبقاتی ، کم اطلاعی و کم سوادی نمایندگان مجلس و اینترنت طبقاتی ، اینترنت طبقاتی و رانت و فساد ، دسترسی سطح بندی شده به اینترنت ، سطح دسترسی به اینترنت ، فیلترشکن قانونی ، ساماندهی فیلترشکن ها ، نامه نظام صنفی رایانه به مجلس و ارایه پیشنهادات برای خلا قانونگذاری ، نامه نظام صنفی رایانه به قالیباف
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶
0
0
واقعا تاسف تاسف تاسف
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین