پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۱۹۳۶
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
جمهوری اسلامی ایران متاسفانه بدلیل فعالیت چهار گروه متعصبان مقید به سنت گرایی و کم اعتقاد به فقه پویا، ترکیب منافقین داخلی و نفوذی‌ها، منفعت طلب‌های حاشیه نشین و در نهایت خوارج ظاهر اصلاح دارای سنت شمشیر کشی بر علیه علی زمان خود، بشدت در زحمت افتاده تا حافظ رسالت تمدنی خود با تعادل بخشی به سه رکن جمهوریت مبتنی بر قانون اساسی، اسلامیت مبتنی بر دین مبین و انقلابی گری مبتنی بر آرای امامین انقلاب باشد. اعمال قدرت و اصول کلی و مشترک جریان‌های چهارگانه فوق نیز وارد کردن فشار، تصرف منابع و منافع و فرصت‌ها و در نهایت توجیه گری است. شاید این توضیحات ارتباطی به فرمایشات خانم لاجوردی نداشته باشد. اما آیا ایشان حاضرند در صورت عدم موفقیت قانون حجاب در سه سال آینده (اجرای آزمایشی) به اتهام قصور، تقصیر و نقص در سیاستگذاری، دادگاهی شوند؟ ما درباره پیامد‌ها و عوارض این نوع قانونگذاری‌ها هشدار می‌دهیم. ما از آیات عظام، زعمای کشور، حقوق دان‌ها، دلسوزان امنیت کشور، شورای نگهبان استمداد طلبی می‌کنیم. فصل پنجم این قانون، جرم انگاری همگانی سلیقه محور و مداخله در حقوق اساسی را دنباله گیری می‌کند. بعضی از عزیزان ما داغ هستند و پیامد‌های دوقطبی سازی و تقابل‌ها و خدای ناکرده کاهش سرمایه نظام را نمی‌بینند. ما مشفقانه هشدار می‌دهیم و بنا بر غیرت اسلامی- ایرانی، استمداد طلبی می‌کنیم. این کشور، رسالت تمدنی دارد، با ندانم کاری ویرانش نکنیم.

شعار سال: روزنامه همشهری با زهره‌سادات لاجوردی، نماینده مردم تهران در مجلس در باره لایحه حجاب گفتگو کرده است.

خانم لاجوردی، حاضرید در صورت بحران زا شدن قانون حجاب، بعد از سه سال به اتهام قصور و تقصیر و انحراف در سیاستگذاری، دادگاهی شوید؟
بخش‌هایی از مصاحبه را می‌خوانید.

چندی پیش لایحه عفاف و حجاب در مجلس مورد بررسی قرار گرفت، اما ایراد‌هایی به آن وارد شد. از بارقبل تا امروز که لایحه در صحن مجلس به تصویب رسید، چه تغییراتی صورت گرفته است؟

بار اولی که لایحه عفاف و حجاب در صحن علنی مورد بررسی نمایندگان مجلس قرار گرفت فقط ۱۵ ماده داشت. مجلس با اصل ۸۵ آن مشکلی نداشت و موافقت کرد. فقط بخشی از آن‌که جرم‌انگاری بود به کمیسیون قضایی ارجاع داده شد. موضوع دیگر، جای خالی مباحث فرهنگی در این لایحه بود. با توجه به نیاز جامعه می‌طلبید مسائل فرهنگی پررنگ‌تر شود؛ از این‌رو کمیسیون‌های قضایی و فرهنگی قوانینی را درنظر گرفتند. بعد از تحقیقات و بررسی‌های بیشتر ماده‌های قانونی دیگری به لایحه اضافه شد و الان این لایحه ۳۵ ماده با عنوان مباحث فرهنگی دارد. بعد از آن مرکز پژوهش مجلس پیشنهاد‌هایی را مبنی بر تعیین بازه زمانی برای اجرای لایحه ارائه کرد. نتیجه مشورت نمایندگان مجلس به اجرای آزمایشی لایحه در ۳ سال منتج شده است. اما اینکه لایحه تصویب شده امروز چه تغییراتی نسبت به لایحه ارائه شده قبل دارد، ازجمله مسائلی است که فعلا ضرورتی بر بازگو شدن آن نیست.

به‌نظر شما مهم‌ترین بخش از لایحه که می‌تواند بازخورد خبری داشته باشد، چیست؟

موضوع عفاف و حجاب در کشور ما سبقه زیادی دارد. درواقع تمدن کهن ایران را به تصویر می‌کشد. حجاب داشتن بحث امروز و دیروز جامعه نیست. از قدیم مردم به این مسئله تعصب نشان می‌دادند. متأسفانه با جریان اغتشاشی که سال گذشته در کشور رخ داد، عده‌ای سعی کردند اقتدار نظام را زیر سؤال ببرند. حجاب اجباری را مطرح کردند تا به این بهانه جو را متشنج کنند. می‌خواستند اصلی که در شرع و عرف اهمیت دارد را زیر پا بگذارند، اما باید متذکر شوم برای اکثر مردم سلامت نظام خانواده در اولویت قرار دارد؛ از این‌رو عموم مردم راضی هستند و می‌خواهند جامعه شرایط بهتری پیدا کند و قانون مانع از ترویج برهنگی و نیمه‌برهنگی شود. در این میان عده کمی هستند که دانسته یا نادانسته با داشتن حجاب مقابله می‌کنند، درواقع بدون آنکه بدانند با دشمن همکاری می‌کنند؛ دشمنی که هدفش برهم‌زدن نظم خانواده است؛ از این‌رو با کسانی که از روی عمد با ارزش‌های دینی و ملی کشورمان مخالفت می‌کنند، باید برخورد شود.

با توجه به اینکه قرار است ۳ سال به‌طور آزمایشی این طرح اجرا شود، فکر می‌کنید در جامعه چه تغییر چشمگیری اتفاق بیفتد؟

اجرای لایحه عفاف و حجاب درهمان اول کار تأثیر خود را نشان می‌دهد. وقتی مردم شاهد باشند با هنجارشکن‌ها برخورد می‌شود، متوجه حساس بودن موضوع می‌شوند. خیلی زود برهنگی و نیمه‌برهنگی در جامعه کم‌رنگ می‌شود؛ چون مردم‌مان قانونمدار هستند می‌توان پیش‌بینی کرد در کمتر از ۳ سال تغییرات چشمگیری در کشور رخ خواهد داد و مشکل بی‌حجابی برطرف می‌شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری خبرآنلاین، تاریخ انتشار:۳۰ شهریور ۱۴۰۲، کدخبر:۱۸۱۵۷۶۳، www.khabaronline.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین