جعفر طولابی در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح ها با توجه به انتخاب شهرستان دلفان به عنوان پایلوت اقتصادی در بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی تدوین شده است.
وی افزود: این طرح با بررسی توانمندیها و ظرفیت های شهرستان دلفان تهیه گردید که در اختیار وزارت کشور قرار گرفته و این وزارتخانه نیز آن را در اختیار فرماندهی قرارگاه مرکزی اقتصاد مقاومتی کشور قرار داده است .
وی ، مهمترین طرح های پیشنهادی رااحداث کارخانجات قطعه سازی خودرو ، صنایع پایین دستی پتروشیمی ، ایستگاه تحقیقات کشاورزی، پست دوم ۶۳ کیلو ولت و نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی عنوان کرد .
فرماندار شهرستان دلفان خاطر نشان کرد : علاوه بر طرح پیشنهادی به قرارگاه مرکزی اقتصاد مقاومتی ۷۵ طرح دیگر با اعتبار ۹۵۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان دلفان طراحی و به اجرا در آمده اند .
طولابی اظهار داشت : سد تاج امیر یکی از طرح های مهمی است که در راستای اقتصاد مقاومتی تدوین شده است که امیدواریم با توجه به تلاش مجموعه قرارگاه خاتم در مدت ۱۸ ماه به بهره برداری برسد .
این مسئول ، انتخاب شهرستان دلفان رابه عنوان پایلوت اقتصادی فرصت مناسبی برای توسعه این شهرستان عنوان کرد و بیان داشت : انتخاب شهرستان دلفان در کنار ۳۰ شهرستان دیگر به عنوان پایلوت اقتصادی می تواند زمینه ساز توسعه در این منطقه باشد .
وی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی می بایست از این فرصت بخوبی استفاده نمایند و با پیگیری و رصد طرح های زیرمجموعه دستگاه مربوطه تمام توان خود را جهت تحقق آنان بکار گیرند .
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری کاسی، تاریخ انتشار: 11 آذر 1395، کدخبر: 34788، www.kassi.ir