پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۴۱۶۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۱
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی کرمان از حریق واحد مسکونی در بلوار هوانیروز خبر داد.

شعار سال: علی عسکری اظهار کرد: در پی تماس با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی در ساعت ۱۲ و ۴۷ دقیقه امروز که خبر از واحد مسکونی می داد بلافاصله خودروی اطفاء حریق از نزدیکترین ایستگاه به محل اعزام شد.

وی گفت: حریق که به علت اتصالی برق در قسمت سیستم تهویه آشپزخانه (هود) اتفاق افتاده بود بلافاصله از سوی آتش نشانان اطفاء شد و از سرایت آن به دیگر بخش های منزل جلوگیری به عمل آمد.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی کرمان به شهروندان توصیه کرد از سیم و اتصالات استاندارد در برق کشی منازل استفاده کنند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ 17 مرداد 96 کد مطلب: 4053599:www.mehrnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین