شعارسال: منصور نورا افزود: در راستای ایجاد شغل در دوبخش اشتغالزایی و مشاغل خانگی این نهاد مقدس از محل منابع امدادی و همچنین بانک های عامل 13 میلیارد و 700 میلیون ریال به متقاضیان اشتغال تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به 250 پرونده کارجویان از محل اعتبارات بانکی در نوبت دریافت تسهیلات هستند ، ادامه داد: از طریق منابع امداد 203 طرح خودکفایی تسهیلات کم بهره پرداخت شده است.
مدیر کمیته امداد میرجاوه با اشاره به اینکه برای موفقیت در پایداری طرحها طرح نظارت توسط این نهاد مقدس اجرایی می شود ،بیان کرد: این مقدار تسهیلات پرداختی برای ایجاد طرح های اشتغالزایی در زمینه های کشاورزی ، دامپروری،صنایع دستی، خدماتی و دیگر خدمات پرداخت شده است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان ، تاریخ انتشار خبر 15 دی 1394، کدمطلب: ۵۴۵۰۳۲۳، www.yjc.ir