پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۷۹۹۲
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۴
اگرچه جریان خاص بر «طلاق اصلاح‌طلبان از روحانی» تأکید دارد اما به نظر نمی‌رسد این اتفاق در واقعیت و در نزد مردم نیز امکان وقوع داشته باشد.

شعار سال: احمد شیرزاد، از فعالان اصلاح‌طلب و از نمایندگان مستعفی مجلس ششم، به تازگی طی یادداشتی در روزنامه آرمان امروز با عنوان «آینده سیاسی رئیس‌جمهور» درباره آینده دولت رئیس‌جمهور روحانی و اصلاح‌طلبان نوشته است:

برخی از اصولگرایان اعتقاد دارند که روحانی در حال فاصله گرفتن از اصلاح‌طلبان است. البته این مورد واقعیتی کتمان‌ناپذیر است که در طول ماه اخیر رفتار روحانی شکل جدیدی به خود گرفته و گفتمان برخی از اصلاح‌طلبان نیز از حمایت بی‌چون ‌و چرا از روحانی فاصله پیدا کرده تا جایی که این گفتمان تا حدودی بوی نقد می‌دهد. تفکری که در سال 92 از روحانی حمایت کرد و در سال 96 نیز تصمیم به ادامه حمایت از او گرفت، چنان نیست که در کنش‌های سیاسی خود تحت تاثیر ظواهر در مسیر حمایت از روحانی قرار گرفته باشد.

او در ادامه می‌افزاید: نوع پیوند اصلاح‌طلبان با نوع پیوند آنها با رئیس دولت اصلاحات متفاوت است و این رابطه نوعی پیوند دو گرایش سیاسی است. پیوند اصلاح‌طلبان با روحانی بیشتر پیوند متحدان سیاسی است و افرادی در جریان سیاسی اصلاح‌طلب و حتی اعتدالی برای این پیوند تلاش می‌کنند. پیوند اصلاح‌طلبان با روحانی، پیوند خویشاوندی قوی‌ای نیست![1]

*شیرزاد پیش از این هم در یکی از یادداشت‌های رسانه‌ای خود آورده بود: «هرچند اصلاح‌طلبان در مجموع همراه و حامی دولت هستند اما دولت روحانی دولت اصلاح‌طلبان نیست و این جنبش سیاسی نمی‌تواند مسئولیت تمام عملکرد دولت‌ را برعهده بگیرد»![2]

آقای شیرزاد و سایر معاریف اصلاح‌طلب همچون صوفی، تاجیک، حاجی و دیگران بایستی در مقطعی این حرف‌ها را می‌زدند که در نزد افکار عمومی بعنوان «فدائیان رئیس‌جمهور روحانی» و یا «بردگان روحانی» خطاب می‌شدند.

و لذا امروز اگرچه جریان خاص بر «طلاق اصلاح‌طلبان از روحانی» تأکید دارد اما به نظر نمی‌رسد این اتفاق در واقعیت و در نزد مردم نیز امکان وقوع داشته باشد.

پر واضح آنکه مردم و فعالان سیاسی، تک به تک حوادث 4 سال دولت اول رئیس‌جمهور روحانی را به روشنی به خاطر دارند که چگونه اصلاح‌طلبان از تمام قیام و قعود دولت دفاع می‌کردند و کوچکترین نقدی علیه دولت را بزرگترین حملات پاسخ می‌گفتند.

آنها از یاد برده‌اند که رئیس‌جمهور روحانی را «قهرمانی عدالت‌پرور» می‌خواندند که تمام کارهایش قانونی است و باید در آستان او عتبه‌بوسی هم کرد.

اکنون پاک کردن این سابقه روشن و مبرهن با پاک‌کن و یا با ایستادن در مقابل آن امکان‌پذیر نیست و به نظر می‌رسد جریان سیاسی خاص قادر به دستیابی به این هدف خود نباشد.

پیش از این، حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا، قائم‌مقام حزب اعتماد ملی و از فعالان اصلاح‌طلب طی اظهاراتی در همین رابطه گفته بود:

«در تمام کشورهای جهان هنگامی که یک جریان و یا حزب قصد دارد در انتخابات از یک فرد حمایت کند آبرو و حیثیت خود را به میدان می‌آورد. جریان اصلاحات نیز حیثیت و آبروی خود را به عملکرد آقای روحانی گره زده است. به همین دلیل آقای روحانی و تک‌تک کسانی که در مبارزات انتخاباتی برای آقای روحانی تبلیغ کردند باید در مقابل مردم پاسخگو باشند. برای مثال بنده که در دوران مبارزات انتخاباتی در حدود ۴۰ سخنرانی در مناطق مختلف کشور در جهت حمایت از آقای روحانی داشته‌ام باید نسبت به حمایت‌هایی که از آقای روحانی انجام داده‌ام به مردم پاسخگو باشم.»[3]

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت جهان امروز، تاریخ انتشار: 11 شهریور 1396، کدخبر: 546262 ، www.jahannews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین