پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۲۳۷۲
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: ترامپ با تمدید قانون ضد مهاجرپذیری اصول حقوق شهروندی را نقض کرده است.

شعار سال: محسن کوهکن ریزی در خصوص تمدید محدودیت صدور ویزای آمریکا برای اتباع ایرانی، گفت:اظهارات ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل، مصوبات و تصمیمات گذشته آن و تمدید قانون ضد مهاجرپذیری به عدم احترام آنها به حقوق شهروندی باز می‌گردد هرچند سایر کشورها برای این مسئله ارزش بسیار قائل هستند به نوعی که با وجود تفاوت‌های سیاسی به ملت‌ها احترام می‌گذارند.

نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برخی از روسای پیشین آمریکا نیز علی‌رغم مخالفت بامواضع سیاسی ایرانمدعی احترام به ملت ایران بوده و همواره با ارایه پیام‌های تبریک نوروز و غیره تاکید داشتند که به ملت‌ها احترام گذاشته و دولت را طرف مقابل خود قلمداد می‌کردند.

وی افزود:اعتقاد جمهوری اسلامی ایرانهمیشه احترام به ملت‌ها بوده و حتی اقدامی علیه ملت آمریکایی انجام نداده است اما به نظر می‌رسد مخالفت آمریکا و ایجاد محدودیت برای ملت ایران و چند کشور مسلمان دیگر به جهت ترس از عدم تامین منافعش از سوی طرف‌های مقابلش باشد.

کوهکن ریزی تاکید کرد: منافع دولت مردمی در داخل کشور جدای از منافع مردم نیست، بنابراین اعمال محدودیت‌هایی توهین‌آمیز ناشی از اهداف خبیث وجودی آنهاست.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی یادآور شد:تمدید قانون ضد مهاجرت‌پذیری آمریکامسئله‌ای برای اتباع کشورهای مورد نظر پیش نخواهد آورد چراکه این تصمیم تنها به بیان عقده و کینه توزی شبیه است.

به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت؛ دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ با اعمال تغییراتی در قانون منع مهاجرتی، کشورهای ونزوئلا، چاد و کره شمالی را به لیست ممنوعیت مسافرت به ایالات متحده اضافه و کشور سودان را از فهرست قانون منع مهاجرتی خارج کرد. بدین ترتیب 8 کشور ایران، سوریه، لیبی، یمن، سومالی، کره شمالی، ونزوئلا و چاد، لیست به‌روزشده کشورهایی است که اتباع آن اجازه مسافرت یا مهاجرت به آمریکا را ندارند.

گفتنی است دونالد ترامپ درباره این تغییرات، در توئیتر خود نوشت: «تامین امنیت آمریکا اولویت شماره یک من است. ما به کسانی که نتوانیم با اطمینان بررسی‌شان کنیم، اجازه ورود نمی‌دهیم.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مجلس شورای اسلامی ، تاریخ انتشار مهر 96، کدمطلب:349696، www.icana.ir


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین