شعار سال: به گزارش سه شنبه شب روابط عمومی استانداری یزد، سید محمد میرمحمدی در نشست کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با تشکر از همکاری بانک ها با تولید کنندگان ، این همکاری را موجب رونق تولید و اشتغال دانست.
وی افزود: این امر می تواند در نهایت به سود سیستم بانکی باشد چرا که هرگاه رونق اقتصادی ایجاد شود بانک ها نیز از این فرایند بهره لازم را خواهند برد.
وی سپس از مدیران بانک های استان خواست، در صورت کمبود منابع برای تخصیص تسهیلات به واحدهای تولیدی متقاضی موارد را به صورت مکتوب در جریان امر قرار دهند.
استاندار یزد تصریح کرد: در صورت اعلام کمبود منابع از سوی بانک های عامل می توان با برگزاری نشستی با وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل بانک مرکزی تدبیری اندیشید و مشکل را رفع کرد، چون هدف اصلی تحرک بخشی به واحدهای سرمایه گذاری شده و بهره برداری هرچه سریعتر از آن هاست.
میرمحمدی از مدیران عامل بانک های یزد خواست، در مواردی که به هر دلیل پرداخت تسهیلات به متقاضیان با مانع مواجه شده است دلایل را با شفافیت و صراحت عنوان کنند تا در راستای رفع نواقص و تکمیل موارد قانونی برای اخذ تسهیلات از سوی متقاضیان اقدام شود.
استان یزد سه هزار و 500 واحد تولیدی و صنعتی دارد.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار 3 آبان 96، کد مطلب: 82707415 ، www.irna.ir