پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۹۶۴۷۵
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۹
کامپیوترهای شخصی در تمام این سال‌ها و با وجود عرضه محصولات جدید و متنوع همچنان توانسته‌اند طرفداران شان را راضی نگه دارند.

شعار سال: کامپیوترهای شخصی در تمام این سال‌ها و با وجود عرضه محصولات جدید و متنوع همچنان توانسته‌اند طرفداران شان را راضی نگه دارند.

با این حال اما کارشناسان معتقدند که این روند چندان طول نخواهد کشید و احتمالا باید منتظر بازنشستگی این دستگاه‌ها باشیم. جدیدترین بررسی‌های انجام شده از سوی موسسه تحقیقاتی IDC در این زمینه هم این فرضیه را تایید می‌کند.

به این ترتیب انتظار می‌رود بازار جهانی دستگاه‌های کامپیوتر شخصی شامل کامپیوترهای سنتی و قدیمی (رومیزی، نوت‌بوک‌ها و ورک استیشن ها) و تبلت‌ها (ساده و جدا شدنی)، تا پایان سال جاری میلادی کاهش سالانه ۷/ ۲ درصدی را تجربه کنند. این در حالی است که کارشناسان IDC پیش‌بینی کرده‌اند این بازار در سال ۲۰۱۸ کاهش سالانه ۴ درصدی را به ثبت برساند. به گزارش دنیای اقتصاد، بررسی‌های بیشتر نشان می‌دهد که میزان صادرات جهانی انواع دستگاه‌های کامپیوتر شخصی از ۳/ ۴۲۳میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۷ به ۹/ ۳۹۳ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۱ خواهد رسید که این روند به دنبال متوسط نرخ رشد سالانه منفی۲درصدی در طول این سال‌ها رخ خواهد داد.

در این میان صادرات جهانی انواع کامپیوترهای سنتی و قدیمی با متوسط نرخ رشد سالانه منفی ۹/ ۰ درصدی، از ۲/ ۲۶۰ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۷ به ۱/ ۲۴۸ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۱ خواهد رسید. این در حالی است که وقتی تبلت‌های جدا شدنی مانند سرفیس پرو از مایکروسافت به بازار کامپیوترهای سنتی اضافه شوند، متوسط نرخ رشد پنج ساله این بازار به ۳/ ۰ درصد افزایش پیدا می‌کند. از طرفی کامپیوترهای رومیزی و تبلت‌های ساده همچنان به روند کاهشی خود در این سال‌ها ادامه می‌دهند. این در حالی است که گویا قرار است تبلت‌های جدا شدنی، ورک استیشن‌ها و نوت بوک‌ها نشانه‌هایی از بهبود را در این مدت نشان بدهند.

هر چند متوسط نرخ رشد سالانه ۳/ ۰ درصدی می‌تواند امیدوارکننده باشد، اما بررسی کلی این بازار در مناطق مختلف دنیا نتایج متفاوتی را به دنبال دارد. پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۶۹ درصد از صادرات جهانی کامپیوترهای سنتی و تبلت‌های ساده تا سال ۲۰۲۱ به مقصد بازار کشورهای در حال توسعه خواهد بود. البته نباید فراموش کرد که قیمت همچنان عاملی تعیین‌کننده برای فروش بیشتر و در نهایت رشد این بازار در مناطق در حال توسعه خواهد بود. در مقابل اما کامپیوترهای هیبریدی یا تبدیل شدنی و همچنین نوت بوک‌های فوق باریک طرفداران زیادی در بازار کشورهای توسعه‌یافته و پیشرفته دارند. جالب اینکه چین تنها بازار در حال توسعه‌ای است که در میان ۱۰ بازار هدف محصولات نوت بوک‌های فوق باریک و کامپیوترهای هیبریدی قرار دارد.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت خبری اقتصاد آنلاین ، تاریخ انتشار 13 آذر 96، کدمطلب:235504، www.eghtesadonline.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین