
شعار سال: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه کردستان در ۷۰ تا ۸۰ درصد شاخصهای سلامت در کشور اول است، گفت: باید با آگاهی، برنامهریزی، اجرا و ارزیابی بسترهای لازم برای راهاندازی مدارسی که ارتقا دهنده سلامت روحی و روانی و جسمی و معنوی دانشآموزان باشد، تقویت کنیم.
سیامک واحدی ظهر امروز در مراسم اختتامیه جشنواره سفیران سلامت که در تالار ابن سینای این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: متوسط مدارس مروج سلامت در کشور ۲۱ درصد و در استان ما ۱۹ درصد است.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت فعالانه برای ارتقا سطح کمی و کیفی مدارس مروج سلامت در استان، گفت: مدارس مروج سلامت، نظامی برای ارتقا سلامت دانشآموزان با بهرهگیری از مشارکت والدین، مربیان و خود دانشآموزان است.
وی با بیان اینکه کردستان در ۷۰ تا ۸۰ درصد شاخصهای سلامت در کشور اول است، تصریح کرد: باید با آگاهی، برنامهریزی، اجرا و ارزیابی بسترهای لازم برای راهاندازی مدارسی که ارتقا دهنده سلامت روحی و روانی و جسمی و معنوی دانشآموزان باشد، تقویت کنیم.
واحدی با بیان اینکه بیش از نیمی از جمعیت استان را دانشآموزان، والدین و فرهنگیان تشکیل میدهند، گفت: تمامی برنامههای مهم در ابعاد مختلف را با استفاده از ظرفیت این بخش میتوان پیش برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه با اشاره به ادامه فعالیت طرح تحول سلامت در پنجمین سال خود، گفت: این طرح با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایحاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و ارتقا کیفیت خدمات کلید خورد و در تجربه ۵ ساله خود نقاط قوت و ضعف خود را شناخته است.
وی یکی از ایرادات بخش سلامت در این طرح را ضعف در اطلاعرسانی دانست و گفت: این ایراد با تشکیل سفیران سلامت، حلقه مفقوده ارتباطی در زنجیره تولید کننده و مصرف کننده پیام سلامت را ایجاد کرد .
وی مدرسه مروج سلامت را ابتکاری جهانی معرفی کرد که هدف عمده آن مراقبت، روزآمد کردن اطلاعات سلامت دانشآموزان، والدین و کارکنان مدارس است و افزود: باید تلاش ما ایرانی کردن این مدارس باشد تا با توانمندسازی دانشآموزان آنان را به سمت سبک زندگی ایرانی اسلامی سوق دهیم.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 5 اردیبهشت 1397، کدخبر: 13970204000942 ، www.farsnews.com
ا.ف75
ا.ف75