رئیس انجمن ندای معلولان ایران گفت: همانطور که گفتم؛ طبق قانون باید سه درصد از استخدامها برای معلولان در نظر گرفته شود، اما وقتی بندهایی را به آگهیها اضافه میکنند، بعدها برای معلولان مشکل به وجود میآورند، به عنوان مثال در آزمون شرکت میکنند، اما در نهایت پذیرفته نمیشوند.
کاری تاکید کرد: در سال ۹۲ قرار بود که ۴۰ هزار معلم استخدام شوند و هزار و ۲۰۰ نفر نیز سهمیه معلولان بوده است. به بهانههای مختلف افراد معلول را رد میکردند و بر اثر تقاضاهای بسیاری که از طرف NGOها مطرح میشد، در نهایت ۶۷۰ معلول استخدام شدند که این یکی از اشکالات در حوزه استخدام معلولان است.
او در ادامه گفت: متاسفانه وزارتخانهها مراعات سهمیه استخدام معلولان را نمیکنند و این به نیروی کار بالقوهای که در کشور وجود دارد، ضربه میزند. نیروی کاری که میتواند در توسعه ملی تاثیرگذار باشد و همچنین مشارکت اجتماعی معلولان را نیز در پی خواهد داشت. بنابراین برخی اقدامات بازدارنده است.
رئیس انجمن ندای معلولان ایران خاطرنشان کرد: معلولان در رشتههای فنی در مرحله آزمون پذیرفته میشوند، اما در نهایت در بخش مصاحبه به راحتی رد میشوند و این سلیقه شخصی است، چراکه فردی توانایی علمی برای پاسخگویی را داشته و توانایی اجرا را هم دارد، اما در نهایت از استخدام آنها ممانعت به عمل میآید.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از سایت خبری تحلیلی تابناک، تاریخ انتشار:7 1خرداد 1397 ، کدخبر: 805910 ،www.tabnak.ir
ا.ح75
ا.ف75