پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 16
کد خبر: ۱۹۹۳۷۹
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴

واردات ۳۴۰۰ تن زغال چوب با ارز ۴۲۰۰ تومانی در ۳۳۰ روز نخست سال ۹۷ + جدول

بررسی ها از آمارهای گمرک ایران نشان می‌دهد در ۱۱ماهه سال ۹۷ بیش از ۳هزار ۴۲۹ تن زغال چوب با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده است. اینکه در شرایط محدودیت ارزی و تحریم واردات زغال چوب چه فایده‌ای برای کشور دارد، خود جای سوال است.

شعار سال: از آمارهای گمرک ایران نشان می‌دهد در ۱۱ماهه سال ۹۷ بیش از ۳هزار ۴۲۹ تن زغال چوب با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده است. اینکه در شرایط محدودیت ارزی و تحریم واردات زغال چوب چه فایده‌ای برای کشور دارد، خود جای سوال است.

قابل ذکر است دولت در تیرماه سال ۹۷ واردات ۱۴۰۰ قلم کالای غیرضرور را ممنوع کرده بود که با واردات اینگونه اقلام غیرضرور مشخص است که دولت هیچ برنامه‌ای برای مدیریت ارزی در شرایط تحریمی ندارد.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت نوداقتصادی، تاریخ 16 فروردین 98، کد مطلب: 2118408: www.90eghtesadi.ir


خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین