پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۰۹۰۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان قم گفت: پروژه‌های آب‌رسانی سیار شامل ۵۰ روستا می‌شوند و برای امسال هم پیش‌بینی‌ها این بوده که حدود ۲۰ روستا از طریق آب‌رسانی سیار تأمین آب شوند.

شعارسال: مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان قم گفت: پروژه‌های آب‌رسانی سیار شامل ۵۰ روستا می‌شوند و برای امسال هم پیش‌بینی‌ها این بوده که حدود ۲۰ روستا از طریق آب‌رسانی سیار تأمین آب شوند.

محمد احمدی جبلی با اشاره به اعتبارات تخصیص‌یافته به شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی اظهار داشت: در سال جاری مبلغ 150 میلیون یورو معادل 1400 میلیارد تومان و 700 میلیارد تومان هم از بودجه عمومی برای آب‌رسانی به روستاها و ایجاد مجتمع‌های آب‌رسانی اختصاص‌ یافته است.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان قم با بیان اینکه آب‌رسانی قریب به 50 روستا از سال 94 تاکنون انجام‌ شده است، افزود: امسال هم پیش‌بینی حدود 65 میلیارد تومان اعتبار برای ادامه کار آب‌رسانی داریم.

وی با اشاره به اقداماتی که به‌منظور آب‌رسانی در بخش‌های 5 گانه استان انجام‌گرفته است، عنوان کرد: امسال آب‌رسانی به 18 روستای قمرود، روستاهای بخش کهک ازجمله کرمجگان و بیدهند و روستای سنجگان در بخش سلفچگان را در دستور کار داریم؛ همچنین در بخش‌ها خلجستان و جعفرآباد نیز در حال پیگیری هستیم تا با تخصیص اعتبارات لازم در سال آینده برنامه‌های آب‌رسانی به این دو بخش را به انجام رسانیم.

احمدی جبلی با اشاره به پیش‌بینی 65 میلیارد تومان اعتبار در سال جاری برای انجام پروژه‌های آب‌رسانی گفت: سهم استان قم از اعتبارات ملی مقداری کمتر بوده و در حال پیگیری هستیم تا حداکثر اعتبارات را دریافت کنیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان قم با تأکید بر اینکه اعتبارات اختصاص‌یافته به قم استانی نبوده و ملی است، خاطرنشان کرد: با توجه به محدود و کم بودن اعتبارات استانی، از این اعتبارات عمدتاً برای تعمیر و نگه‌داری استفاده می‌کنیم و سهم احداث کم است.

وی با اشاره به روستاهایی که با تانکر آب‌رسانی می‌شوند، یادآور شد: پروژه‌های آب‌رسانی سیار شامل 50 روستا می‌شوند و برای امسال هم پیش‌بینی‌ها این بوده که حدود 20 روستا از طریق آب‌رسانی سیار تأمین آب شوند.

احمدی جبلی در پایان اظهار امیدواری کرد: با توجه به بارندگی‌هایی که داشتیم تابستان امسال حداکثر 20 روستا با تانکر آب‌رسانی خواهند شد که بیشتر این روستاها مربوط به بخش مرکزی و دهستان قمرود هستند.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار:1 خرداد 1398 ، کدخبر:2016861  www.tasnimnews.com ،

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۵
0
0
چرا ما هنوز باید خیلی از روستاهامون با تانکر آبرسانی بشه چرا لوله کشی فاضلاب کشیده نمیشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین